Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Νίκη των κατοίκων: δεν γίνεται η δομή στην Πετρούπολη. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Νίκη των κατοίκων: δεν γίνεται η δομή στην Πετρούπολη. 

Τις τελευταίες ημέρες η κοινωνία της Πετρούπολης ξεσηκώθηκε ενάντια στην δημιουργία δομής μεταναστών στην περιοχή. Με συνεχείς συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες, επεισόδια με μεταφερόμενους ” αλληλέγγυους ” , οι κάτοικοι της Πετρούπολης ζήτησαν το αυτονόητο: να μην γίνει η γειτονιά τους ένα ακόμα γκέτο ανομίας, εγκλήματος και πολυπολιτισμού. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυβέρνηση της ΝΔ, βλέποντας τις αντιδράσεις, έκανε πίσω και με το πρόσχημα της ακαταλληλότητας του κτηρίου, η δομή δεν θα γίνει στην Πετρούπολη. Όμως, ήδη, ακούγεται ότι έχει βρεθεί άλλο κτήριο στην περιοχή Χωράφα στο Περιστέρι. Το Εθνικό Μέτωπο από την πρώτη στιγμή των κινητοποιήσεων βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων με φυσική παρουσία των μελών της Οργάνωσης Δυτικής Αθήνας στις συγκεντρώσεις αλλά και με διανομή ενημερωτικού υλικού. 

Αυτό που προκύπτει είναι το γεγονός ότι μόνο με τις αντιδράσεις και μάλιστα δυναμικές, μπορεί να σταματήσει το εξάπλωμα της αντικατάστασης πληθυσμού. Να σημειώσουμε ότι η ΜΚΟ που ήθελε να φτιάξει τη δομή στην Πετρούπολη είναι η Ευρωπαϊκή Έκφραση. Μία ΜΚΟ που λειτουργεί δεκαετίες, ιδρύθηκε από πολιτευτή της ΝΔ και έχει εισπράξει εκατομμύρια τόσο από την ΕΕ όσο και από τις ελληνικές κυβερνήσεις. Στην άλλη δομή που διατηρεί στα Σεπόλια, τα ” ανήλικα προσφυγόπουλα ” που φιλοξενεί, έχουν πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες εγκληματικές δραστηριότητες. 

Εξίσου σημαντική είναι η πληροφορία που έδωσε ο κουμουνιστής Δήμαρχος της Πετρούπολης. Στην προσπάθεια του να φανεί αμέτοχος στην προσπάθεια δημιουργίας δομής, δήλωσε άγνοια για το θέμα, παράλληλα όμως αποκάλυψε ότι σύμφωνα με το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης, οι ΜΚΟ δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια από τον Δήμο στον οποίο θέλουν να δημιουργήσουν δομές μεταναστών. Αυτό είναι το Σύμφωνο για το οποίο πανηγύρισε η ΝΔ. Ένας χορός εκατομμυρίων για τις ΜΚΟ των κολλητών της, μία ασυδοσία στην αντικατάσταση πληθυσμού με πλήρη αδιαφορία στην γνώμη των κατοίκων και ,σαν κερασάκι, την δυνατότητα στις άλλες χώρες της ΕΕ να επιστρέφουν στην Ελλάδα, τους μετανάστες που έχουν πάρει άδεια παραμονής από την χώρα μας. 

Η αντίσταση στην μετατροπή της Πατρίδας και της κοινωνίας μας σε σκουπιδότοπο μεταναστών, είναι ζήτημα επιβίωσης. 

Οργάνωση Δυτικής Αθήνας του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link