Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Οι μετανάστες διαλύουν την δημόσια Υγεία και στα νησιά. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Οι μετανάστες διαλύουν την δημόσια Υγεία και στα νησιά. 

Αυτό το καλοκαίρι, μία σειρά αποκαλύψεων για την κατάσταση της δημόσιας Υγείας στα νησιά του Αιγαίου, έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας. Ελλείψεις στο προσωπικό, σε μέσα, απροθυμία ιατρών να υπηρετήσουν, όχι μόνο στα νησιά της ” άγονης ” γραμμής αλλά και σε νησιά όπως η Σάμος , η Λέρος, η Κως και άλλα , είναι η πραγματικότητα. 

Δυστυχώς η συζήτηση του τεράστιου αυτού ζητήματος, έχει καταντήσει στον συνηθισμένο διάλογο κωφών μεταξύ κυβέρνησης, αντιπολίτευσης και  συνδικαλιστών με τους δημοσιογράφους των πρωινάδικων να κάνουν τον σκηνοθέτη. Οι ελλείψεις υπάρχουν, τα πανάκριβα ενοίκια είναι πρόβλημα για το προσωπικό από την ενδοχώρα, τα ωράρια εξοντωτικά. Μέσα σε αυτή την συζήτηση όμως, δειλά δειλά, από προσωπικό των νοσοκομείων ακούστηκε μία αλήθεια που φρόντισαν όλοι οι διαλογιζόμενοι να θάψουν. Τα νοσοκομεία στα νησιά έχουν, με όλες τις ελλείψεις τους, να καλύψουν και την φροντίδα της υγείας των μεταναστών στις δομές. Βλέπετε, οι διάφοροι γιατροί των ΜΚΟ εμφανίζονται όταν είναι να τους πάρουν οι κάμερες και μετά αφήνουν το λιγοστό προσωπικό των νοσοκομείων να βγάλει το φίδι από την περίθαλψη των όχι με λίγα ζητήματα υγείας μεταναστών. Εις βάρος των κατοίκων των νησιών, εις βάρος του υποβαθμισμένου συστήματος Υγείας. 

Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό που οι φιλελεύθερες πολιτικές θέλουν να το δώσουν σε ιδιώτες. Η παραμέληση όμως των κέντρων Υγείας και των νοσοκομείων στα νησιά του Αιγαίου, συνιστά εθνικο έγκλημα και απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας. 

Τομέας Υγείας και κοινωνικής πολιτικής του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link