Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ο Άρειος Πάγος στον ανώτατο ρόλο του; Ένα αμφιλεγόμενο πόρισμα.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ο Άρειος Πάγος στον ανώτατο ρόλο του; Ένα αμφιλεγόμενο πόρισμα.

Το πόρισμα της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και η ανακοίνωση που ξένισε κάθε πολίτη για το περιεχόμενό της και κάθε νομικό για την μάλλον προχωρημένη επικοινωνιακά ορολογία της, αφήνει πλέον ζωντανή την αίσθηση ό,τι η δικαιοσύνη είναι μακριά από τον προβλεπόμενο ανεξάρτητο ρόλο της.  Το συμπέρασμα σχετικά με την βεβαιότητα που εκφράζεται για το predator ότι δεν έχει σχέση με την ΕΥΠ, την αντιτρομοκρατική και καμία κρατική υπηρεσία, δεν είναι καθόλου πειστική. Το βασικό επιχείρημα πως όσοι μολύνθηκαν από το μήνυμα για τον εμβολιασμό είναι αναλογικά λίγοι, κανέναν δεν πείθει αφού πρόκειται για έναν στους τρεις ενώ το αιτιολογικό προχώρησε με σύγκριση από χιλιάδες παρακολουθήσεις άσχετες όμως με την περίπτωση. Επίσης, η ευκολία με την οποία η κ. Βλάχου εξέδιδε την εντολή φανερώνει την πλήρη εγκαθίδρυση μιας απολύτως “ελεγχόμενης” κοινωνίας, όπου κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ελεύθερος.

Το Εθνικό Μέτωπο που παρακολουθεί την υπόθεση εξαρχής, κάτι που όφειλαν να κάνουν τα καλοπληρωμένα κοινοβουλευτικά κόμματα, διαπιστώνει την άμεση σχέση του εγχώριου κράτους με ξένους μηχανισμούς που κοινοποιούν στην πραγματικότητα εντολές στις οποίες υπακούμε χωρίς στοιχειώδη αντίληψη σεβασμού προς τον πολίτη.

Η τεράστια αντίθεση που αποκαλύπτει τον υποκριτικό ρόλο του νέου εφιαλτικού κόσμου, από τη μία υπεράσπιση δικαιωμάτων ειδικών μειονοτήτων και από την άλλη ασύδοτη παρακολούθηση όποιου θέλουν οι μηχανισμοί χωρίς εξήγηση.

Υπάρχει, έστω και ένας πολίτης σε αυτή τη χώρα που να πιστεύει την αθωότητα των υπηρεσιών ; Υπάρχει έστω και ένας πολίτης σε αυτή τη χώρα που θεωρεί ό,τι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ασκούσε έλεγχο σε φίλους και αντιπάλους; 

Η κυβέρνηση και το κράτος βρίσκονται στην υπηρεσία μιας καθεστωτικής λογικής. Ο Ελληνικός λαός ας αναλογιστεί την κατάσταση.

Από το Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link