Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ο Εθνικισμός έχει και όνομα και στέγη!

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ο Εθνικισμός έχει και όνομα και στέγη!


SUPER USER ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023


Επίσκεψη του Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου στην Μεσσηνία


“Η αναδιοργάνωση, η ενδυνάμωση και το άνοιγμα στην κοινωνία, είναι οι άξονες για την ανάπτυξη του Εθνικιστικού κινήματος”. Αυτό, μεταξύ άλλων, τόνισε ο Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου, Μάνος Κώνστας, σε Επίσκεψη κλιμακίου της κεντρικής διοίκησης στην πόλη της Καλαμάτας την Κυριακή 9 Ιουλίου.


Στις συναντήσεις που έγιναν με παλιούς και νέους συναγωνιστές από όλο τον Νομό Μεσσηνίας τέθηκαν οι βάσεις για την δημιουργία μιας ισχυρής τοπικής οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου. Συζητήθηκαν επίσης, με φίλους του Μετώπου, οι πολιτικές εξελίξεις και τα σημεία που οφείλει το Εθνικιστικό κίνημα να βάλει ως άξονες της πολιτικής του. Αυτά είναι η δυναμική αντιπολίτευση στη νέα φιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη, το μεταναστευτικό, η υποχωρητικότητα στα εθνικά θέματα, η πρόταση μιας εθνικής οικονομίας και η δυναμική παρουσία των Εθνικιστών μέσα από μία σειρά δράσεων που δρομολογήθηκαν, τόσο για την περιοχή της Μεσσηνίας όσο και πανελλαδικά.

Τιμητικά παραδόθηκε η σημαία του Εθνικού Μετώπου στο ιστορικό στέλεχος της περιοχής Τάσο Δρούγα, ως σύμβολο της δημιουργίας μιας νέας νομαρχιακής επιτροπής που θα συσπειρώσει στο Εθνικό Μέτωπο τους Μεσσήνιους Εθνικιστές.

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link