Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ο Εθνικός χώρος είναι στο Εθνικό Μέτωπο ενωμένος.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ο Εθνικός χώρος είναι στο Εθνικό Μέτωπο ενωμένος.

Του Κωνσταντίνου Ζαμάνη

Σε αυτές τις ευρωεκλογές την 9η Ιουνίου δίνεται μια μάχη υπό τις νέες συνθήκες που προέκυψαν μετά τις διαρκείς απαγορεύσεις, τις διώξεις, αλλά και την σκόπιμη προσπάθεια παραπληροφόρησης, που τροφοδοτεί το σύστημα προκειμένου να κατευθύνει τους πατριώτες ψηφοφόρους σε σχήματα ελεγχόμενα, έτοιμα να ανταποκριθούν στα κελεύσματα της “Νέας Δημοκρατίας”.

Έτσι, μετά από όσα έχουν προηγηθεί το Εθνικό Μέτωπο που έδωσε εξετάσεις ανιδιοτέλειας, σοβαρότητας, συνέπειας και κυρίως ορθής εκπροσώπησης, βρίσκεται στις επάλξεις με ένα ψηφοδέλτιο που επιτέλους εκφράζει όλο τον Ελληνικό Εθνικισμό όλα τα τμήματα του υγιούς πατριωτικού κόσμου. Σέ ένα πραγματικό Εθνικό Μέτωπο πρόσωπα που έχουν αποδείξει την την αξία τους μέσα από την διαδρομή τους δίνουν επιτέλους ένα σχήμα Ενωτικό, Μαχητικό, με πρόγραμμα ολοκληρωμένο και ένα σχέδιο πολιτικής ανασυγκρότησης του εθνικού χώρου μακριά από τους εγκάθετους μηχανισμούς. Κώνστας, Ζαφειρόπουλος, Πλεύρης, Κουριαννίδης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποτελούν εθνική ηγεσία. Μαζί τους μια ομάδα με εξειρετικά και δοκιμασμένα στελέχη όλων των ηλικιών και όλων των προελεύσεων όπως η Μαρία Μπίλλη, ο Τρύφωνα Μπουγάς, ο Αλ. Τερεκίδης, ο Αλ Ιωάννου,  ο μαχητής δικηγόρος Μπαμπάνης, νέα στελέχη όπως ο Μπουγιώτης, ο Σοφούλης, ο Κατσάνης και τόσοι άλλοι  Τώρα, που οι απειλές αυξάνονται οφείλουμε να κάνουμε πράξη την δική μας παράταξη και να σταματήσει η εκμετάλλευση από τους Βελλόπουλους, τους Νατσιούς, τους κάθε λογής μαθητευόμενους μάγους που παρουσιάστηκαν με ηλεκτρονικά μέσα και αγνοούν αν δεν εχθρεύονται αυτό που αποκαλούμε εθνική σκέψη και δράση. 

Τα κατασκευασμένα κόμματα που βασίζονται σε ένα πρόσωπο που εμφανίστηκε συνήθως από τη Νέα Δημοκρατία όπου δεν φτούραγε, το προβάλλουν από επικοινωνιακούς διαύλους, το χρηματοδοτούν για να το έχουν με το διπλό ρόλο: να ελέγχει εθνικές ψήφους από τη μία και να προσφέρει στο Μητσοτάκη και κάθε εξουσιαστή την πολύτιμη συνδρομή του.  Αν αυτή τη κρίσιμη στιγμή δεν εμπιστευτούμε αυτούς που δίνουν τόσα χρόνια εξετάσεις και αγώνες τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οι ιδέες μας χρειάζονται μια σοβαρή και στιβαρή εκπροσώπηση και όχι μετεωρίτες που δεν τους γνωρίζαμε μόλις πριν πέντε χρόνια. 

Να προσέξουμε επίσης τους ανόητους μαξιμαλισμούς που αποδομούν πρόσωπα που έχουν προσφέρει μόνο για την κουτσομπολιό αι την μουρμούρα. Η διαδρομή των ανθρώπων κρίνεται με πολιτικά κριτήρια αφενός και αφετέρου δεν περισσεύουμε αυτές τις κρίσιμες ώρες. Παραδοσιοκράτες, εθνικιστές, ταυτοτιστές, πατριώτες, συγκλίνουμε αποφασιστικά σε ένα σχήμα που δεν κατέχεται από εμμονές, δεν έχει κλειστές πόρτες, δεν κηρύττει τον μεσσιανισμό και έχει αποδείξει το ήθος του. 

Όποιος σπαταλήσει τη ψήφο του στις τυχοδιωκτικές επιλογές ας αναλογιστεί τις ευθύνες του. 

Ο εθνικός χώρος αυτό που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε είναι εδώ!

Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Αξιωματικός ε.α

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link