Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ο εποικισμός δεν κείται μακράν. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ο εποικισμός δεν κείται μακράν. 

Της Ιωάννας Καραδήμα

Η μεταπολίτευση έκλεισε τα 50 χρόνια της. Δεν γνωρίζω πόσο εσείς το χαρήκατε το γεγονός αυτό, πάντως το πολιτικό σύστημα το γιόρτασε δεόντως. Τα πάντα είχε η δεξίωση στο Μέγαρο, χίλιους καλεσμένους γιατί προφανώς λεφτά υπάρχουν για γλέντια, φανταχτερές τουαλέτες για τις παρευρισκόμενες κυρίες, γιατί σίγουρα σε αυτές λεφτά υπάρχουν.   

Γλέντησαν όμως και οι γείτονες μας οι Τούρκοι το γεγονός. Πυροβόλησαν τον συνοριοφύλακα στον Έβρο και η κυβέρνηση χρέωσε το συμβάν σε αδέσποτες σφαίρες, τόσο αδέσποτες που ανήκαν σε στρατιωτικό όπλο. Μπορεί πάλι στην Κάσο το ερευνητικό πλοίο να την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια αλλά, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός απλά μία στενοχώρια μεταξύ φίλων ήταν το γεγονός και όχι μία εθνική υποχώρηση στην κυριαρχία της χώρας. Αυτή η τελευταία εξάλλου δεν έχει να φοβάται τίποτα. Ο Άδωνις είναι έτοιμος να  καβαλήσει το F35 και να βρεθεί στην Άγκυρα. Μόνο όμως το γεγονός ότι μπορεί ο Άδωνις να είναι ακόμα Υπουργός όταν φτάσουν τα F35 στην Ελλάδα και καταστούν επιχειρησιακά, είναι τρομακτικό σαν γεγονός από μόνο του. 

Πέρα όμως από λούσα και ” καυγάδες ” με γείτονες, οι ημέρες των εορτασμών της δημοκρατίας συνόδευτηκαν από 2 εξελίξεις, πραγματικά, ανχωτικές για το μέλλον του συντελούμενου εποικισμού της Ελλάδας από λαθρομετανάστες. Από την μία οι Γερμανοί, δεν καταλαβαίνουν από γιορτές και χαρές αυτοί, μας έστειλαν πεσκέσι, ένα αεροπλάνο με επιστρεφόμενους μετανάστες. Από την άλλη, στην Πετρούπολη, μία ΜΚΟ χωρίς να ρωτήσει κανέναν ήταν έτοιμη να ανοίξει μία δομή ” ασυνόδευτων ” μαντράχαλων που, μαγικά, βαφτίζονται ως ανήλικα προσφυγόπουλα. 

Ο κοινός παρανομαστής των 2 παραπάνω γεγονότων είναι το νέο ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης. Γιατί αυτό, εκτός πολλών άλλων δεινών, επιτρέπει στις χώρες της ΕΕ να επιστρέφουν τους μετανάστες στην χώρα εισόδου τους στην Ευρώπη, εφόσον το επιθυμούν. Παράλληλα, με τα γεγονότα στην Πετρούπολη και τον ξεσηκωμό των κατοίκων ενάντια στην δομή, μάθαμε για τα καινούργια ΕΣΠΑ που τρέχουν για την υποδοχή των λαθρομεταναστών όπως επίσης μάθαμε ότι οι ΜΚΟ μπορούν να ανοίγουν όπου θέλουν δομές χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσουν κανένα τοπικό φορέα της κοινωνίας ή της τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Το πραγματικά ευχάριστο ήταν η μαζική αντίδραση των κατοίκων της Πετρούπολης, οι οποίοι έδειξαν πως η κοινωνία δεν θέλει να βλέπει τις γειτονιές να γίνονται γκέτο. Όμως το γεγονός ότι η δομή δεν θα γίνει στην Πετρούπολη και θα πάει παραδίπλα ( στο Περιστέρι λένε οι πληροφορίες) , δεν αναιρεί την τραγική αλήθεια. Αυτή που θέλει τον επιδοτούμενο και χωρίς όρια ή ελέγχους εποικισμό να καλπάζει. Το νέο αυτό ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης, το έχουμε ξαναγράψει, καθιστά την Ελλάδα μία χαβούζα λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα μένουν στη χώρα, προς όφελος των άλλων κρατών και με αντάλλαγμα την χρηματοδότηση της εγκατάστασης τους εδώ. 

Η μεταπολίτευση γεννήθηκε στις στάχτες του κυπριακού με το ” η Κύπρος κείται μακράν ” . Η μεταπολίτευση θέλει να μας αποτελειώσει σαν Έθνος με το ” ο εποικισμός δεν κείται μακράν “. 

Ιωάννα Καραδήμα, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link