Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Πανευρωπαϊκή δράση του Εθνικού Μετώπου. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Πανευρωπαϊκή δράση του Εθνικού Μετώπου. 

Τα γεγονότα που συμβαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο την τελευταία εβδομάδα έχουν συγκλονίσει και απασχολήσει το σύνολο των ευρωπαϊκών κοινωνιών. Η εν ψυχρώ δολοφονία των 3 μικρών κοριτσιών στο Σάουθπορτ, η προσπάθεια βίαιης καταστολής των λαϊκών αντιδράσεων ενάντια στην αντικατάσταση πληθυσμού, η χρήση συμμοριών αντίφα και μεταναστών για τον εκφοβισμό της αγγλικής κοινωνίας.  

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο,  αλλά τελείως αναμενόμενο για όσους προειδοποιούν,  χρόνια τώρα, για την αδυναμία ύπαρξης του πολυπολιτισμικού μοντέλου. Στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κοινωνιών, ευρωπαϊκά εθνικά και ταυτοτικά κινήματα ξεκίνησαν μία πολιτική εκστρατεία. Με μία κοινή αφίσα που απεικονίζει τα 3 νεκρά κορίτσια και το σύνθημα: ” Και οι ζωές των Ευρωπαίων έχουν σημασία “, γραμμένο στα αγγλικά, σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης έγιναν αφισοκολλήσεις και δράσεις.   

Στην Ελλάδα, το Εθνικό Μέτωπο που ασυμβίβαστα υπερασπίζεται την εθνική Ταυτότητα, σε συνεννόηση με αντίστοιχα κινήματα της Ευρώπης, ανέλαβε αυτή την εκστρατεία. Ήδη, την Τετάρτη 7 Αυγούστου, η Οργάνωση Αθηνών και το Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας, πραγματοποίησαν μία μαζική αφισοκόλληση στο κέντρο της Αθήνας. Στο Μεταξουργείο, στον Άγιο Παύλο, στον σταθμό Λαρίσης, στην πλ. Αττικής και αλλού, τοποθετήθηκαν εκατοντάδες αφίσες. Στις περιοχές που περισσότερο από άλλες πλήττονται από την λαθρομετανάστευση, το Εθνικό Μέτωπο, έδειξε στους Έλληνες κατοίκους ότι η αντίσταση στην αντικατάσταση πληθυσμού, είναι μονόδρομος. 

Οι σχετικές δράσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. 

 Γραφείο Διεθνών σχέσεων του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link