Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Πανηγυράκι αριστεριστών στην Καλαμάτα. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Πανηγυράκι αριστεριστών στην Καλαμάτα. 

Έναν χρόνο πριν το ναυάγιο στην Πύλο οδήγησε στον θάνατο εκατοντάδες, δυνητικούς λαθρομετανάστες. Θύματα των σύγχρονων δουλεμπόρων που βαφτίζουν το έγκλημα τους ως ” πολιτική των ανοιχτών συνόρων ” . Από τότε μέχρι σήμερα ένα κρυφτούλι ευθυνών και κατηγοριών παίχτηκε στις οθόνες και στις αίθουσες των δικαστηρίων , με αποτέλεσμα την αθώωση των 8 αλλοδαπών κατηγορουμένων. 

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, ένας εσμός αριστεριστών και ΜΚΟ θα γιορτάσει την αθώωση αυτή με διάφορα σόου στην Καλαμάτα, σε χώρο όμως που ανήκει στο Λιμενικό. 

Η κοινωνία της Μεσσηνίας αντιδρά σε αυτή την κατάσταση που παραλίγο να δει τις δυτικές ακτές του Νομού να γίνονται ένα ακόμα σημείο εισόδου για την αντικατάσταση πληθυσμού. Το Εθνικό Μέτωπο μπροστάρης σε αυτές τις διαμαρτυρίες μοίρασε χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και η Οργάνωση Μεσσηνίας απέστειλε το παρακάτω Δελτίο τύπου, το οποίο και σας παραθέτουμε. Τα πανηγύρια εις βάρος του μέλλοντος των Ελλήνων, δεν περνούν χωρίς αντίσταση. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η γραφικότητα δεν έχει όρια. Οι τοπικοί αριστεριστές και αντιφασίστες του δημοσίου , αφού δηλώνουν ενάντια στο κράτος, στην Ε.Ε,  στο λιμενικό γενικά κατά των αρχών παίρνουν όμως άδεια από τον δήμο Καλαμάτας για εκδήλωση στο πάρκο του λιμενικού. Πώς γίνεται αυτό ;  τα συμπεράσματα δικά σας. Όταν είσαι πιόνι του συστήματος όλα είναι εφικτά. Ο Μεσσηνιακός λαός σκεπτόμενος την όλη κατάσταση, δεν συμμετέχει στο οργανωμένο σχέδιο της αντικατάστασης πληθυσμού και απαιτεί :

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ορ. Επιτροπή Μεσσηνίας Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link