Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Πρόσφυγες ήταν οι μικρασιάτες όχι σήμερα οι λαθρομετανάστες. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Πρόσφυγες ήταν οι μικρασιάτες όχι σήμερα οι λαθρομετανάστες. 

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 20.00 , το Εθνικό Μέτωπο διοργανώνει εκδήλωση για την επέτειο της καταστροφής της Σμύρνης και του διωγμού του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης, στην οδό Καρόλου 28 στην πλ. Καραϊσκάκη, 3ος όροφος. 

Τα τελευταία χρόνια η Μνήμη του μικρασιατικού Ελληνισμού γίνεται προσπάθεια να αποδομηθεί από τις διεθνιστικές λογικές της αριστεράς και του φιλελευθερισμού. Ο αναθεωρητισμός τύπου ” συνωστισμού ” , η δήθεν ελληνοτουρκική φιλία και η ταύτιση των μικρασιατών με τους λαθρομετανάστες κινούνται στην ίδια κατεύθυνση. Την αθώωση των τουρκικών εγκλημάτων, την αποδόμηση της εθνικής συνείδησης και συγχρόνως την προώθηση του πολυπολιτισμού μέσω του εξωραϊσμού της αντικατάστασης πληθυσμού. 

Η απάντηση στα παραπάνω είναι η ιστορική αλήθεια και η πολιτική καταγγελία αυτών ακριβώς των πολιτικών. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, το Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας, δίνει την απάντηση του στις ύβρεις κατά των προγόνων μας, της ιστορικής αλήθειας αλλά και της εθνικής μας Ταυτότητας. 

Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link