Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

“Πρώτα η ασφάλεια του πολίτη .” 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

“Πρώτα η ασφάλεια του πολίτη .” 

Παρέμβαση της ανεξάρτητης Περιφερειακής συμβούλου Αττικής, Ιωάννας Καραδήμα, για την εγκληματικότητα στα πάρκα της Αττικής. 

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που έγινε στη Ραφήνα, την Δευτέρα 29 Ιουλίου, η Ιωάννα Καραδήμα, αναφέρθηκε στο θέμα της ασφάλειας στα πάρκα που ανήκουν στην δικαιοδοσία της Περιφέρειας .  Μεταφέρουμε την σχετική της ανάρτηση. 

” Η διοίκηση της Περιφέρειας έφερε προς ψήφιση το θέμα της συντήρησης του πρασίνου σε πάρκα όπως το Πεδίο του Άρεως, το Αττικό Άλσος και άλλα. Η 3ετης σύμβαση ανέρχονταν στο ύψος άνω του 1.600.000 ευρώ, αυξημένη από την προηγούμενη σε 600.000 . θέλουν δηλαδή να δώσουν αυτό το μεγάλο ποσό , για την συντήρηση πρασίνου σε πάρκα που τα χαίρονται οι παραβατικοί λαθρομετανάστες, με δεκάδες καταγγελίες για επιθέσεις, εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία, παρεμπόριο και άλλα περιστατικά ανομίας. Αυτό το φαινόμενο κατήγγειλα και ο Περιφερειάρχης μου απάντησε ότι ετοιμάζεται η σύμβαση για την ανάθεση της ασφάλειας στους χώρους αυτούς, παραδεχόμενος έτσι, ότι τα πάρκα αυτά είναι έρμαια του κάθε παράνομου. Κ. Χαρδαλιά πρώτα φροντίζουν για την ασφάλεια ενός χώρου , ώστε αυτός να είναι διαθέσιμος στην κοινωνία που τον πληρώνει, και μετά μοιράζουν, υπερβολικά πολλά χρήματα, για τον καλλωπισμό του. 

Να σημειώσουμε δε, πως ενώ η σύμβαση ήταν έτοιμη να περάσει ομόφωνα, μετά την παρέμβαση μου και τον ανωτέρω διάλογο, την καταψήφισαν τελικά και οι παρατάξεις του ΚΚΕ αλλά και του πρώην Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού.” 

Ο χορός εκατομμυρίων από τις αναθέσεις στην Περιφέρεια Αττικής, δεν μπορεί να γίνεται χωρίς αντιπολίτευση με σκοπό την ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων του Έλληνα πολίτη. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link