Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Συμπαράσταση στον διωκόμενο συμπατριώτη μας Νεκτάριο Μικκιό

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Συμπαράσταση στον διωκόμενο συμπατριώτη μας Νεκτάριο Μικκιό

Στελέχη της Δημοτικής Κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» βρέθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο Νεκτάριο Μικκιό, ο οποίος συνελήφθη από το μητσοτακικό καθεστώς επειδή τόλμησε να υψώσει φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στην διοργάνωση του Europride! «Για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, για τη στήριξη της παραδοσιακής οικογένειας, της ελληνορθόδοξης παράδοσης του Γένους μας και της φυσιολογικότητας», μίλησε ο νεαρός Νεκτάριος και βρέθηκε για 5 μέρες κρατούμενος στις φυλακές της Θεσσαλονίκης.

Η «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» ήταν ο δημοτικός συνδυασμός που στήριξε το Εθνικό Μέτωπο στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, με επικεφαλής τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κουριαννίδη. Δυστυχώς η Παράταξη δεν επανεξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, αφού τα λοιπά υποτιθέμενα «πατριωτικά» κόμματα δεν τη στήριξαν, αν και δεν είχαν δικό τους υποψήφιο δήμαρχο! Σήμερα, ο Γιάννης Κουριαννίδης είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματός μας.

Η Κίνηση εκπροσωπήθηκε με πολυμελή αντιπροσωπεία της στο δικαστικό μέγαρο, με επικεφαλής το στέλεχός της και Γραμματέα της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του Εθνικού Μετώπου., Αλέξανδρο Ιωάννου.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link