Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Τα μέτρα στη ΔΕΘ και η συνέντευξη τύπου. Ψέματα και υποκρισία.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Τα μέτρα στη ΔΕΘ και η συνέντευξη τύπου. Ψέματα και υποκρισία.

Τα περιβόητα μέτρα που θα άλλαζαν την εικόνα της αποτυχημένης και επικίνδυνης κυβέρνησης αποδείχτηκαν κατώτερα της περιστάσεως. Οι αυξήσεις που αποτελούν ασήμαντη ως προς τα ποσά συμμετοχή στο ζήτημα της αγοραστικής δύναμης, τα μέτρα για το δημογραφικό ασφαλώς  ελάχιστα ως προς τον στόχο, οι εξαγγελίες για την καθημερινότητα του πολίτη που μετά μια πενταετή διακυβέρνηση ακούγονται ως ανέκδοτο και οι ψευδολογίες στο μεταναστευτικό κατά την συνέντευξη όταν μόνο στη Ρόδο ο αριθμός αφίξεων έχει δεκαπλασιαστεί και τα κέντρα υποδοχής σε Λέρο και Κω είναι σε ασφυκτική κατάσταση.

Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου αποτελεί μνημείο ψευδολογίας αφού η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι γνωστή σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, η παιδεία συνεχίζει την καθοδική πορεία της , η “ανάπτυξη” που δήθεν σημειώνει ανοδική πορεία δεν είναι παρά το ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας σε όλη την χώρα. Η αλήθεια είναι ό,τι το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών  και όλοι οι ουσιώδεις δείκτες φανερώνουν την πτώση της παραγωγής και την διαρκή διολίσθηση στην σφαίρα της εισαγόμενης κατανάλωσης. 

Το Εθνικό Μέτωπο παρακολουθεί την πτώση μιας ακόμα κυβέρνησης εντολοδόχων των ξένων και των ειδικών συμφερόντων, προτάσσει όμως, το ερώτημα θα καταλάβει επιτέλους ο Ελληνικός λαός ό,τι εθνική πολιτική μπορούν να ασκήσουν μόνον όσοι βρίσκονται έξω ατ κανάλια ελεγχόμενης πολιτικής ανόδου του χρεοκοπημένου κοινοβουλευτισμού του 2024 ;

Παρά το φιλικό περιβάλλον των δημοσιογράφων στη ΔΕΘ αναγνώρισε κανείς τα αδιέξοδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Από το Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link