Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Τα μαθηματικά, το Γαλλικό παράδοξο και κρίσιμες διαπιστώσεις.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Τα μαθηματικά, το Γαλλικό παράδοξο και κρίσιμες διαπιστώσεις.

Του Εμμανουήλ Ν. Κώνστα

Ο κατακλυσμός δημοσιευμάτων, ανακοινώσεων και σχολιασμών από τον εγχώριο και διεθνή τύπο, σχετικά με τις Γαλλικές εκλογές έδωσε και το μέτρο της πραγματικής παραπληροφόρησης, που αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό των καθεστωτικών μέσων. Χάθηκε από κάθε αναφορά το πρώτο στοιχείο ανακοίνωσης που δεν είναι άλλο από τα ποσοστά. Έπρεπε να αναζητήσεις με πολύ προσπάθεια ποια ήταν και τότε διαπίστωνες ό,τι ο Εθνικός Συναγερμός έλαβε σχεδόν 38% και ήταν πρώτο με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο που ήταν το Νέο Λαϊκό Μέτωπο με 25%. Παντού επικρατούσε η πανηγυρική ατμόσφαιρα με μόνιμη επωδό ότι η Λεπέν είναι τρίτη…Η αναγκαία διευκρίνηση ότι πρόκειται για τρίτη σε έδρες λόγω της  συμμαχίας ολόκληρου του χρεοκοπημένου και δοκιμασμένου φάσματος από τους σοσιαλιστές , τους οικολόγους, τους κομμουνιστές, τους κεντρώους και άλλους πολλούς δεν ακούστηκε πουθενά. Προηγμένα γραφικά που κατέγραφαν τις έδρες τα αποτελούν μνημείο παραχάραξης της πραγματικότητας.

Η ήττα που προκλήθηκε με την βοήθεια ενός συστήματος απολύτως βολικού σε αυτό που ονομάζουμε κατεστημένο και εκτείνεται σαφώς μακρύτερα από τον κύκλο των κομμάτων, στο χώρο ενός διεθνούς συστήματος που επιχειρεί να περιφρουρήσει την πλανητική κυριαρχία των πολυεθνικών, της μαζικής κατανάλωσης, του πολυπολιτισμού, της καταστροφής των εθνικών κοινωνιών. Με την συνεργασία εκλογικού συστήματος, απροκάλυπτης συμμαχίας δήθεν ετερόκλητων πολιτικών σχηματισμών αλλά βαθύτερα φιλικών καθώς θα πρέπει να θυμηθούμε μια παλιά διαπίστωση για τις όψεις του ιδίου νομίσματος. Η ήττα, που κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει μελλοντικές θύελλες στη Γαλλία. Αλλά και τη νίκη καθώς το ποσοστό του Εθνικού Συναγερμού αγγίζει το 38% και εάν συνυπολογιστεί η παρατεταμένη αλλοίωση της Γαλλικής δημογραφίας, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ό,τι έχει συντελεστεί μια μεγάλη εθνική συσπείρωση.  

Είτε συγκροτηθεί κυβέρνηση από τα υπόλοιπα του “Μαζί για τη Δημοκρατία” με τμήμα του “Νέου Λαϊκού Μετώπου”, είτε κυβέρνηση τεχνοκρατών, είτε μια πιο αριστερή κυβέρνηση ένα είναι σίγουρο: η Γαλλική κρίση που προκύπτει από την συνεχόμενη δράση των παγκοσμιοποιητικών δυνάμεων και στοιχείων όπως η παράνομη μετανάστευση και εγκατάσταση, η συρρίκνωση των εθνικών οικονομιών, η αλλοίωση των εθνικών κοινωνιών,, θα συνεχιστεί και το αίτημα θα γίνει ακόμα πιο δυνατό. Η εξελικτική πορεία των χρόνων που πέρασαν επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό. 

Η Γαλλία και η Ευρώπη δεν θα αργήσει να φτάσει σε σύγκρουση των εθνικών δυνάμεων με τα κάθε λογής κατεστημένα. Η κρίση θα εκτονωθεί μόνον με την επικράτηση της βούλησης των πολιτών που βρίσκονται μακριά από τις ελίτ, τόσων των διεθνών κέντρων όσο και των ιδεοληπτικών αριστερών. Το έθνος θα διαδραματίσει τον τον ιστορικό του ρόλο όσα αναχώματα και εάν τεθούν, όσα συστήματα και συμμαχίες και εάν συγκροτηθούν καθώς είναι ασύμβατες οι επιλογές με την ίδια την ζωή όπως την επιλέγουν εκατομμύρια πια συνειδητοί πολίτες των εθνικών κρατών, μέλη μιας κοινότητας που δεν μπορεί να σιωπήσει.

Εμμανουήλ Ν. Κώνστας 

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link