Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Τα 4 ψέματα Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Τα 4 ψέματα Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό. 

Και ξαφνικά η κυβέρνηση ανακάλυψε το μεταναστευτικό που επιμελώς προσπαθούσε να κρατήσει κάτω από το χαλί. Κάτι η πολιτική της Γερμανίας με τις απελάσεις, κάτι η δημοσκοπική καθίζηση της ΝΔ, κάτι τα απανωτά κρούσματα βίας, ο πρωθυπουργός είπε να ασχοληθεί με το τεράστιο αυτό κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα.  

Και είπε μία σειρά από ψέματα ! Σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου ακούσαμε τα εξής εξωφρενικά. 

Πρώτον,  είπε ότι οι ροές εισόδου λαθρομεταναστών έχουν μειωθεί. Προφανώς δεν έκανε τον κόπο να μπει στον ιστότοπο του Υπουργείου Μετανάστευσης και να δει τους επίσημους δείκτες που μιλούν για αύξηση στο 99% στο πρώτο 6μηνο του 2024, ενώ το καλοκαίρι σε Δωδεκάνησα και Κρήτη η αύξηση των ροών είναι ακόμα μεγαλύτερη.    

Δεύτερον, είπε ότι η διαδικασία απόδοσης ασύλου έχει απλοποιηθεί και αυξηθεί ο αριθμός των όσων το αίτημα τους έγινε δεκτό. Αυτό απλά σημαίνει ότι αυξήθηκαν όσοι παίρνουν επιδόματα, δωρεάν σπίτι και υγειονομική περίθαλψη, ζώντας παρασιτικά εις βάρος των Ελλήνων. 

Τρίτον, είπε πως την ελληνική κοινωνία δεν την απασχολεί πια το μεταναστευτικό. Αυτό τόλμησε να το πει μία ημέρα μετά από την δημοσκόπηση της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου που έδειξε ότι το 75% των Ελλήνων θέλουν αυστηρότερη πολιτική στην μετανάστευση. Τόση αδιαφορία έχουν οι Έλληνες για το θέμα… 

Τέταρτον, αναγκάστηκε να ψελλίσει για παραβίαση της Συμφωνίας Σέγκεν από την αυστηρότερη πολιτική της Γερμανίας με τις άμεσες απελάσεις και την επιστροφή στις χώρες εισόδου, όσων ζουν στην Γερμανία ως πρόσφυγες. Αυτό το λέει όταν τον Απρίλιο πανηγύριζε για το νέο ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης που επιτρέπει στις χώρες της ΕΕ το αν θα δεχθούν πρόσφυγες στις χώρες τους ή θα χρηματοδοτήσουν τις χώρες εισόδου ώστε αυτές να γίνουν χαβούζες λαθρομεταναστών. 

Για μία ακόμα φορά, για ένα ακόμα πολύ σοβαρό θέμα, ο πρωθυπουργός και η ΝΔ, απέδειξαν ότι είναι και ψεύτες και φιλελεύθερα ανίκανοι να διαχειριστούν την πατρίδα και την κοινωνία.  

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link