Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Το ρεύμα είναι αγαθό, όχι μπαλάκι των ολιγαρχών. 

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Το ρεύμα είναι αγαθό, όχι μπαλάκι των ολιγαρχών. 

Με την είσοδο στον μήνα Ιούλιο ξεκίνησε η παράδοση των νέων αυξημένων τιμολογίων των εταιρειών ενέργειας. Οι αυξήσεις κυμαίνονται μεταξύ 10 και 14 % και όπως ξεδιάντροπα δήλωσαν οι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, οι αυξήσεις αυτές πρόκειται να μεγαλώσουν τους επόμενους μήνες. 

Η κυβέρνηση της φιλελεύθερης ” ανάπτυξης ” και της πράσινης ενέργειας, για μία ακόμα φορά, απλά κυβερνά. Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς, κάνει και κάτι άλλο: βάζει τα παπαγαλάκια της να δικαιολογήσουν τις αυξήσεις των ολιγαρχών φίλων της. Φταίει ο καύσωνας, φταίει ο δυνατός αέρας κλπ. 

Λένε ψέματα! Η παράδοση της ενέργειας και όλων των κοινωνικών αγαθών και προϊόντων στην οικονομία της αγοράς είναι ο φταίχτης. Το ίδιο και η απληστία αλλά και η ασυδοσία των εταιρειών ενέργειας. Το Εθνικό Μέτωπο ζητά ένα εθνικό σχέδιο ενέργειας και ενεργειακής επάρκειας, μακριά από την λογική του κέρδους εις βάρος της κοινωνίας. Η Ελλάδα μπορεί να έχει ενεργειακή επάρκεια και με τα συμβατικά μέσα αλλά και με τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Αρκεί αυτές να επιστρέφουν στο κοινωνικό σύνολο και όχι να δίνονται μισοτιμής στις πολυεθνικές. 

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link