Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Το Σάββατο 27 Απριλίου στα γραφεία της Οργάνωσης Αθηνών πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την επικείμενη εργατική Πρωτομαγιά.  

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Το Σάββατο 27 Απριλίου στα γραφεία της Οργάνωσης Αθηνών πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την επικείμενη εργατική Πρωτομαγιά.  

Ομιλητής το μέλος του  Εθνικού Συμβουλίου Ιωάννης Μέμος που ανέλυσε με σαφήνεια το ιστορικό εκείνων των ημερών, από την πρώτη οργανωμένη διεκδίκηση των εργατικών αιτημάτων μέχρι την καθιέρωση της επετείου απο τον Ιωάννη Μεταξά. Ξεκινώντας από την τότε προσπάθεια των εργαζόμενων για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας φτάνοντας στον εργασιακό μεσαίωνα του σήμερα που έχει επιβληθεί με τις ευλογίες του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. Στην  ομιλία ειπώθηκε και το κρίσιμο αλλά και ταυτόχρονα μείζων ζήτημα σχετικά με την ανυπαρξία των συλλογικών συμβάσεων στον εργασιακό τομέα της Πατρίδας μας. Εν συνέχεια, ακολούθησε διάλογος μεταξύ του ομιλητή, του μέλους του Πολιτικού Γραφείου Γιώργου Βεργιάννη και των φίλων του κόμματος για τις τρέχουσες συνθήκες εργασίας καθώς και για τις θέσεις του Εθνικού Μετώπου για το εν λόγω ζήτημα.

Οργάνωση Αθηνών του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link