Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Το τέλος της ΛΟΑΤΚΙ αθωότητας.  

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Το τέλος της ΛΟΑΤΚΙ αθωότητας.  

Της Ιωάννας Καραδήμα

Πολύ σωστά έγραφε ο Λυσίας στον ” Υπέρ Αδυνάτου ” λόγο του, ότι χρωστάει χάρη στον αντίπαλο του που τον έφερε σε αυτή τη θέση αντιπαλότητας. Χάρη λοιπόν, χρωστάμε και όλοι εμείς σε αυτούς που σχεδίασαν, σκηνοθέτησαν και κυριολεκτικά, εκτέλεσαν, τους ” Ολυμπιακούς Αγώνες ” του 2024 στο Παρίσι. Τα εισαγωγικά στο ” Ολυμπιακοί Αγώνες ” δεν μπαίνουν χάριν συντακτικής τάξης αλλά γιατί πολύ απλά αυτοί οι ” Αγώνες ” , δεκαετίες τώρα έχουν χάσει κάθε σχέση με το Ολυμπιακό ιδεώδες και έχουν γίνει μία εμπορική βιομηχανία αθλητισμού. 

Αυτοί όμως που διεξάγονται τώρα στην Γαλλία, εκτός από την,  συνηθισμένη πια, εμπορευματοποίηση τους, έγιναν και ένα γραφικό πανηγύρι της ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας. Πανηγύρι από τα φτηνά κιόλας, με τις πλαστικές καρέκλες, όπου η κακογουστιά συναντά την πρόκληση και η ασχήμια την πιο χαμηλού επιπέδου προπαγάνδα. 

θέλετε την τελετή έναρξης με τις προκλήσεις, τα φανερά μηνύματα και το ευρύτερο πάρτι με τις τρελές και τις χοντρές; θέλετε την συμμετοχή των τρας ( και όχι τρανς) στα γυναικεία αθλήματα που απλά επιβεβαίωσαν ότι ο  δικαιωματισμός είναι η μεγαλύτερη μορφή μισογυνισμού; Στην σειρά αυτή των επιδόσεων, θα έβαζα και τις δηλώσεις της Λιάνας Κανέλη ( ναι της… Λιάνας) , πως το πρότυπο του καλογυμνασμένου σώματος οδηγεί στα φασιστικά πρότυπα ομορφιάς. 

Για όλα αυτά και όσα, σίγουρα, θα δούμε ακόμα μέχρι να τελειώσουν οι Olympic games, θα πρέπει να ευχαριστούμε τους εμπνευστές και συνηγόρους τους. Γιατί μέσα στην τρελή χαρά τους και στην επίφαση παντοδυναμίας τους, κατάφεραν να αποδομήσουν χρόνια, δεκαετίες, δικαιωματιστικής ατζέντας και προπαγάνδας. Αυτοί οι αγώνες μπαίνουν στο σπίτι εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά. Ανθρώπων, όχι πολιτικά ή κοινωνικά ευαισθητοποιημένων αλλά της διπλανής πόρτας, όπως λέγονται. Ε, σε αυτούς τους ανθρώπους, σε παγκόσμιο επίπεδο, ανεξαρτήτως ράτσας ή θρησκείας, με τις υπερβολές τους, έγιναν αντιπαθητικοί. Με την προσβολή του θείου, την προβολή της ασχήμιας, την προώθηση της διαστροφής, την    κατάργηση της γυναικείας φύσης, έδειξαν ότι δεν είναι κάποιοι γραφικοί με ιδιαιτερότητες. Αλλά απέδειξαν, μέσα στα μούτρα του καθημερινού ανθρώπου ότι αποτελούν μία μειοψηφία που τυρρανικά θέλει να επιβάλει τα άσχημα πρότυπα της, τα ψυχικά και αισθητικά βίτσια της, στην πλειοψηφία. Αυτή η πλειοψηφία τους είδε, επιτέλους όπως είναι και τους απέρριψε, όπως φαίνεται σε όλα τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, σε μετρήσεις, στην καθημερινότητα. Γιαυτό λοιπόν, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το ΛΟΑΤΚΙ συνάφι που έδειξε παντού το πρόσωπο του και από αυτό το παντού, απορρίφθηκε.   

Ιωάννα Καραδήμα, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link