Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Υποκλοπές, ειδικό δικαστήριο, Έβρος, συμψηφισμός του αμαρτωλού συστήματος

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Υποκλοπές, ειδικό δικαστήριο, Έβρος, συμψηφισμός του αμαρτωλού συστήματος


MANOS ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023


Τώρα όλοι γνωρίζουν ότι οι παρακολουθήσεις γινόταν. Όλοι, επίσης, ξέρουν καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε σακούλες από καλογρίτσα και ότι ετοίμαζε τηλεοπτικό κανάλι δικό του, όλοι επίσης ξέρουν ότι η ΝΔ έχει κοράκια στις τάξεις της, όλοι επίσης ξέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έριχνε μύλο στους κρυφούς διακινητές παράνομων μεταναστών…. Οι πάντες γνωρίζουν ότι το πολιτικό σύστημα δεν έχει θύλακες διαφθοράς αλλά συστηματικά παράγει και αναπαράγει διαφθορά.
Το μεγαλύτερο ζήτημα πιά είναι ότι έχουν πολωθεί οι δύο στρατοί στελεχών που έχουν αποδοθεί σε ένα ράλι καταγγελιών από δηλώσεις, κοινωνικά δίκτυα, τοποθετήσεις πολιτικών . Σε ρωτάνε για τον Πάτση και απαντάς για τον Έβρο, σε ρωτάνε για τον Παππά και απαντάς για την παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Οι πολιτικοί συγκρούονται πλέον όπως δυο απατεώνες που ένας καταλογίζει κάτι στον άλλο, όπως δυο ρουφιάνοι, όπως δυο εκδιδόμενες…..
Στον Ελληνικό λαό αναλογεί μόνο η στοιχειώδης λογική και η ενημέρωση αφού μπορεί να κανείς να διαπιστώσει ότι μιλάμε για πολιτικό σύστημα της διαφθοράς. Πιστοποιημένο απολύτως. Χρειάζεται όμως και γενναιότητα για να υπερβεί την βαριά κληρονομιά που έχουν αυτές οι παρατάξεις και εγκλωβίζουν μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας. Θέλει ειλικρίνεια και θάρρος και όχι γενικεύσεις και απλοποιήσεις.
Το παιχνίδι του συμψηφισμού δείχνει ποιο είναι το σύστημα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας. Ας την ξεπεράσουμε πριν σαπίσουμε
Το Εθνικό Μέτωπο είναι εδώ. Έχει απολύτως δικαιωθεί στις προβλέψεις τους και διαθέτει ένα προγραμματικό λόγο και κυρίως μια ηθική υπόσταση. Αυτό το σύστημα δεν διορθώνεται με εσωτερική ανανέωση αφού ο έλεγχος και η νοοτροπία ανήκουν στα ίδια κυκλώματα.


Κωνσταντίνος Ζαμάνης

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link