Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Όλοι μας αγνοούν και όλοι για εμάς μιλούν

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Όλοι μας αγνοούν και όλοι για εμάς μιλούν

MANOS ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 22 ΜΑΪΟΣ 2023


Στον απόηχο των πρώτων εκλογών του 2023 πολλοί εθνικιστικές μοιράστηκαν εκλογικά ένθεν και εκείθεν, ενώ πολλοί απείχαν, καθώς δεν υπήρχε ουσιαστική ιδεολογική εναλλακτική για να εκπροσωπήσει τον χώρο αυτό. Δεν είναι ώρα πλέον να εκφράσουμε ως Εθνικό Μέτωπο εκ νέου τις αιτίες αυτής της αποτυχίας, αλλά επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού δεν μπορούμε παρά να αναδείξουμε την θετική εκδοχή της υπόθεσης.


Πάλι δηλαδή έγινε λόγος για τον λεγόμενο “ακροδεξιό χώρο” στα εθνομηδενιστικά κανάλια και συλλήβδην σε ολόκληρο το “σοσιαλφιλελεύθερο” σύστημα. Για έναν χώρο τόσο απεχθή, τόσο περιθωριοποιημένο και τόσο άδικα σπιλωμένο από το σύστημα αυτό, δεν είναι άξιο του να απορεί κανείς γιατί όλοι αυτοί οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης και του πολιτικού κατεστημένου στο τέλος καταλήγουν να μιλούν και ασχολούνται με τον εθνικιστικό χώρο από κάθε άποψη;


Αυτό το κάνουν, διότι απλούστατα ο εθνικισμός είναι ο εχθρός τους, καθώς είναι η μόνη δύναμη που έχει τις βάσεις για να κυριαρχήσει πολιτικά και κοινωνικά και να προσφέρει την πολυπόθητη λύση για τον ελληνικό λαό.


Ακόμη και αν αυτός ο χώρος δεν εκπροσωπείται καν, ακόμη και αν συγχέεται αυθαίρετα με πολιτικούς σχηματισμούς άσχετους με την γνήσια έκφραση του εθνικισμού και ακόμη και αν όλοι οι δημοσιογραφικοί “ειδήμονες” και “μελετητές” ευαγγελίζονται το οριστικό τέλος του εθνικισμού, αυτός καταφέρνει σαν τον φοίνικα να προκαλεί και πάλι δέος, παρά τον διαφαινόμενο “θάνατό” του, διότι ξεπροβάλλει σταδιακά ένας νέος εθνικιστικός σπόρος, ο οποίος θα φέρει την αναγέννησή του και θα αποδείξει έτσι ότι το πεπρωμένο του είναι το να κυριαρχήσει.


Η κατάσταση στον εθνικιστικό χώρο είναι δύσκολη και ναι μεν το Εθνικό Μέτωπο δηλώνει ότι αυτή την επερχόμενη εκλογική μάχη θα την δώσει, ακόμη και αν δεν τα καταφέρει, σε κάθε περίπτωση όμως ορκίζεται ότι θα προσπαθήσει εις το έπακρον θέλοντας έτσι να εκπροσωπήσει όλους αυτούς τους γνήσιους αγωνιστές και ακολούθους της εθνικιστικής ιδέας, η οποία προσβλέπει σε μία καλύτερη και υπερήφανη Ελλάδα, η οποία θα είναι αντάξια της ιστορίας των προγόνων της.


Το Εθνικό Μέτωπο δηλώνει ότι ο αγώνας πλέον θα διεξαχθεί, μακριά από εγωισμούς, ματαιοδοξίες, συγκεχυμένες ή άσχετες με τον εθνικισμό ιδεολογικές ταυτότητες ή και ηθικά άτιμες πράξεις από δήθεν συναγωνιστές. Ο επικείμενος σχεδιασμός αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού, η παρακμή και η εθνική μειοδοσία μπορεί να σταματήσει τώρα με μία υγιή εθνικιστική επιλογή, με την επιλογή του Εθνικού Μετώπου. Συναγωνιστές, όσο ακόμη μιλούν για εμάς, ενώ γι’ αυτούς αποτελούμε ένα περιθώριο, ένα τίποτα, ένα μηδενικό, τόσο περισσότερο αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα έχει ελπίδα, αρκεί να μην την απωλέσουμε οι ίδιοι!

Νίκος Παπουτσάκης

Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link