Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Όχι στη νέα Τουρκοκρατία

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Όχι στη νέα Τουρκοκρατία

MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Συγκέντρωση ενάντια στην επίσκεψη Ερντογκάν!


Την ώρα που η Τουρκία προωθεί στα νησιά του Αιγαίου και τη Θράκη χιλιάδες λαθρομετανάστες, η κυβέρνηση της ΝΔ μιλά για ” καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ” . Την ώρα που η Τουρκία με συνεχείς παραβιάσεις και δηλώσεις αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, η κυβέρνηση της ΝΔ μιλά για διάλογο και δίνει βίζες σε χιλιάδες Τούρκους στα νησιά μας . Την ώρα που στην Θράκη λειτουργούν παράνομοι σύλλογοι τουρκικής προπαγάνδας και οι ψευτομουφτήδες αλωνίζουν, η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Τούρκο Πρόεδρο μετά γευμάτων και πανηγυρισμών.
Διάλογο δεν κάνεις όταν δεν διεκδικείς κάτι και εξωτερική πολιτική δεν είναι η συζήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων σου . Επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπακούοντας σε διεθνής εντολές, ετοιμάζεται να στήσει ένα πάρτι πολυεθνικών με τον πλούτο του Αιγαίου, κάποιοι οφείλουν να αντιδράσουν.


Όχι στη νέα Τουρκοκρατία, όχι στις παραχωρήσεις στο Αιγαίο και τη Θράκη. Το Εθνικό Μέτωπο καλεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, την ώρα που θα δεξιώνεται ο Ερντογκάν στην Αθήνα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο μνημείο Ιμίων ( ΛΑΕΔ) στις 13.00 . Όλοι οι Έλληνες πατριώτες μαζί να πούμε το ΟΧΙ στην νέα προδοσία που ετοιμάζουν.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link