Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

4 Λόγοι για να ψηφίσω το Εθνικό Μέτωπο.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

4 Λόγοι για να ψηφίσω το Εθνικό Μέτωπο.

Η εκλογική αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου είναι κρίσιμη για την Ευρώπη και την πατρίδα μας. Κρίνεται η πορεία της επιβίωσης του κόσμου όπως τον ξέρουμε. Η προσπάθεια να συντριβούν τα έθνη και ο άνθρωπος να μεταβληθεί από πολίτης σε καταναλωτή, η καταστροφή του πλαισίου αξιών, της οικογένειας, της ταυτότητας μας εκδηλώνεται με ταχύ ρυθμό.. Όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι χαρακτηριστικά.

εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα Εθνικό Μέτωπο

Ο μόνος φορέας που ανταποκρίνεται στην ιστορική επιταγή της αφύπνισης των ευρωπαϊκών κοινωνιών και πρώτα απ’ όλα της Ελληνικής κοινωνίας είναι το Εθνικό Μέτωπο. Ας δούμε όμως γιατί.

1ο. Το Εθνικό Μέτωπο διαθέτει το πολιτικό προσωπικό που χρειάζεται για να κατορθώσει να δώσει διέξοδο. Στελέχη δοκιμασμένα στην πολιτική πράξη με ιδεολογική συγκρότηση και εμπεριστατωμένο λόγο και όχι περιστασιακοί μνηστήρες θέσεων. Έχει επεξεργαστεί θέσεις για όλες τις περιπτώσεις με βήματα μετάβασης, επικαιροποιεί το λόγο του και εμβαθύνει συνεχώς. Αυτό, είναι σημαντικό διότι από το σύνθημα στην πράξη χρειάζεται η γνώση και το σύστημα αλλιώς κατρακυλάς και απογοητεύεις, όπως έγινε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.  Άρα, προγραμματικό λόγος και ικανά στελέχη με μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και όχι παλινωδίες.

2ο. Όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να εκπροσωπήσουν σε αυτή την κατεύθυνση, πλην του Εθνικού Μετώπου, αδυνατούν να το κάνουν. Πιο συγκεκριμένα. Ο Βελόπουλος  έχει ήδη μια διαδρομή ετών και δεν κατόρθωσε να δώσει προοπτική στον εθνικό χώρο. Είναι μια εύκολη λύση για τη Νέα Δημοκρατία καθώς όπως φαίνεται είναι ελεγχόμενος αντίπαλος. Σε κρίσιμες ψηφοφορίες στάθηκε δίπλα στη Ν.Δ και ποτέ δεν θέλησε το κόμμα του να πάρει μορφή κοινωνικού ρεύματος.  Καμία θέση του δεν έχει αναλογισμό καθώς με προχειρότητα κατευθύνει τους ψηφοφόρους. Ανέβηκε εκλογικά λόγω της ανεπάρκειας των Σπαρτιατών μια ακόμα ένδειξη ό,τι οι πρόχειρες επιλογές έχουν καταστροφικές συνέπειες. Η “Νίκη” στο διάστημα της παρουσίας της .στη Βουλή φάνηκε ό,τι αδυνατεί να παρακολουθήσει στην ολότητά της την Ελληνική πραγματικότητα και εγκλωβίζει ψηφοφόρους με μονοθεματική νοοτροπία. Η Λατινοπούλου που προέκυψε από το πουθενά, προωθείται σκανδαλωδώς από τα μέσα επικοινωνίας, έχει μια ροή χρηματοδότησης εμφανώς αδικαιολόγητη, είναι μα ακόμα περίπτωση κατασκευασμένου αντιπάλου που εύκολα θα δώσει γη και ύδωρ. Σημειώνουμε επίσης ό,τι πολιτεύτηκε το 2019 με τη ΝΔ, που είναι η φυσική της παράταξη και ήρθε τελευταία στη Α’ Θεσσαλονίκης. Σίγουρα, η σημερινή δημοσιότητα θα της δώσει μια εύκολη εκλογή όταν θα επανέλθει στους κόλπους της. Ο Εμφιετζόγλου σε όλη του την επιχειρηματική διαδρομή βρισκόταν σε συναλλαγή με την εξουσία. Ανήκει στην κατηγορία των μεταπολιτευτικών εργολάβων που συνετέλεσαν στην χρεωκοπία. Είναι από κάθε άποψη ακατάλληλος να εκφράσει τις εθνικές ιδέες..

Συμπέρασμα: Αν κάποιος την επομένη ή την μεθεπομένη των εκλογών δεν θέλει να λέει τι έκανα, οφείλει να εμπιστευτεί πρόσωπα και σχήματα που έχουν δώσει εξετάσεις και ήταν πάντα μακριά από τα κατεστημένα, όπως το Εθνικό Μέτωπο.

3ο. Όλοι όσοι διεκδικούν τη ψήφο σας, πλην του Εθνικού Μετώπου, για την ανάδειξή τους δεν είχαν προηγουμένως πορεία αγώνων. Τίποτα άλλο δεν είναι δηλωτικό των προθέσεων από τις πράξεις. Σκεφτείτε πόσοι εμφανίστηκαν πριν και τώρα δεν υπάρχουν επειδή δεν εξελέγησαν. Άρα, ο σκοπός τους ήταν ψηφοθηρικός. Το Εθνικό Μέτωπο αγωνίζεται με συνέπεια και συνέχεια χωρίς την παραμικρή αποζημίωση ή ανταμοιβή. Αυτό πρέπει να είναι το κρίσιμο κριτήριο.

4οΗ ιδεολογία, την οποία όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί το κίνημα μας είναι δικαιωμένη. Είναι , λοιπόν η ώρα για αναλάβει την καθοδήγηση αυτός ο φορέας που την εκπροσωπεί με αξιοπρέπεια και όχι τυχοδιώκτες της τηλεόρασης , των εντυπώσεων , του διαδικτύου.

Θυμήσου, σκέψου, ψήφισε. Το Εθνικό Μέτωπο είναι η μόνη καθαρή εθνική επιλογή.

Εμμανουήλ Ν. Κώνστας

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link