Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Εθνικό Μέτωπο στην Μάχη για την Αττική | Πρόταση για την περιφέρεια

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Εθνικό Μέτωπο στην Μάχη για την Αττική | Πρόταση για την περιφέρεια

SUPER USER ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Το Εθνικό Μέτωπο συνεχίζει με πίστη και συνέπεια τον αγώνα του σε όλα τα πεδία δράσης. Ένα από αυτά που καλύπτει ένα τεράστιο εύρος αρμοδιοτήτων, μια εκτεταμένη γεωγραφικά και πληθυσμιακά περιοχή, είναι της Αττικής. Εκεί, απέναντι στις συστημικές υποψηφιότητες αντιτάσσεται αυτή της “Μάχης για την Αττική” που προβάλλει όλα όσα επιθυμεί το σύστημα να αποσιωπηθούν.
Η παράνομη μετανάστευση και η αντικατάσταση πληθυσμού, η καταστροφή της εθνικής οικονομίας και η πλήρης επικράτηση καρτέλ, πολυεθνικών και τραπεζών, η περιφρόνηση του φτωχού Έλληνα πολίτη, η γενικευμένη ανασφάλεια, η καταστροφή των πόλεων της Αττικής και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος είναι προτεραιότητες στις οποίες έχουμε πλήρη συναντίληψη.

Η ανάγκη να μην παραχωρήσουμε την περιφέρεια ούτε στην φιλελεύθερη ομάδα συμφερόντων, ούτε στην αριστερά που έδωσε σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης την πλήρη απαξίωση των παραδόσεων, μας επιβάλλει να αντισταθούμε ψηφίζοντας και στηρίζοντας τις υποψηφιότητες των εθνικιστών που φιλοξενούνται στις τάξεις του συνδυασμού και η παρουσία τους είναι μάχιμη προφυλακή των ιδεών μας.


Στην κεντρική περιοχή Αθηνών στηρίζουμε τον Χρήστο Ρήγα, πρώην περιφερειακό σύμβουλο, αγωνιστή παρόντα σε κάθε δράση για την πατρίδα και την κοινωνία, γνώστη των προβλημάτων της περιοχής.

Στην Ανατολική Αττική την Ιωάννα Καραδήμα, επιχειρηματία, μαχητική συναγωνίστρια με ακατάπαυστη δράση και βαθύτατη γνώση της περιοχής. Η παρουσία της στο αμέσως προηγούμενο διάστημα σε δύσκολες στιγμές την έθεσε στην πρωτοπορία των αγώνων.

Στην Ανατολική Αττική τον Τάσο Συμιγδαλά, στέλεχος με πολύχρονη συμμετοχή και δράση στους αγώνες του πατριωτικού κινήματος. Επιτυχημένο επαγγελματία με ολοκληρωμένο πολιτικό λόγο και ιδεολογική κατάρτιση. Προσφορά με τις εκδόσεις του και τις εκπομπές του και ενωτική δράση με το ΚΥΜΑ Ελληνισμού.

Στην Νότια Αθήνα τον Τρύφωνα Μπουγά, πρώην δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων στην Καλλιθέα και στο Παλαιό Φάληρο. Ο Τρύφων Μπουγάς αγωνίστηκε για τις ιδέες του και διώχθηκε λυσσωδώς από το σύστημα. Κατόρθωσε να αποκαλύψει τις δράσεις τους και να αντιμετωπίσει δικαστικά και πολιτικά όλο το κατεστημένο των περιοχών που λειτούργησε. Γνώστης της αυτοδιοίκησης, στέλεχος με πολλούς αγώνες.

Στην Βόρεια Αθήνα τον Σπύρο Καλούτση δραστήριο, συγκροτημένο, ενθουσιώδη αγωνιστή με επιτυχή παρουσία στο χώρο της μηχανολογίας.

Στην Δυτική Αθήνα τον Στέφανο Παππά, πρώην περιφερειακό σύμβουλο, με μακρά διαδρομή αγώνων στο χώρο του εθνικισμού και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

Στον Δυτικό Τομέα της Αττικής τον Σωτήρη Γκόγκο δημοτικό σύμβουλο Φυλής. Εξαιρετικό γνώστη της πραγματικότητας της περιοχής του, ανιδιοτελή αγωνιστή που διακρίνεται για την συνέπειά του.

Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link