Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Διαφθορά νεοφιλελεύθερης και προοδευτικής προέλευσης

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Διαφθορά νεοφιλελεύθερης και προοδευτικής προέλευσης


MANOS ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023


“Μπορεί να υπάρχει διαφθορά, αλλά τουλάχιστον ας μην γίνουμε φασίστες”

Αυτό είναι το καταληκτικό σημείο σύγκλισης τόσο των δεξιούλδηων, όσο και των ψευτοσοσιαλιστών πολιτικών, οι οποίοι μετά τα σκάνδαλα, τα οποία έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, θεωρούν την αντιμετώπιση της διάχυτης σήψης του πολιτικού συστήματος λίγο-πολύ χειρότερη από την ύπαρξή της ή συντήρησή της.

Σε τέτοιο άθλιο σημείο έχει οδηγηθεί το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα σε μία απέλπιδα προσπάθεια να διασωθεί. Μετά την υπόθεση του Πάτση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θέλει να καυχιέται για το ναι μεν, ατ’ ομολογίαν της ίδιας, καπιταλιστικό της πρόσωπο, αλλά υπό έναν “κοινωνικά φιλελεύθερο” μανδυά, μετά την υπόθεση της ευρωβουλευτού Εύας Καΐλη, για την οποία το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής νίπτει τας χείρας του, παραπλανώντας τον κόσμο ότι δήθεν δεν είχε καμία σχέση με το κόμμα, σαν να προέκυψε από την πουθενά, αγνοώντας φυσικά τις πλειάδες άλλες υποθέσεων διαφθοράς στις οποίες το προαναφερθέν κόμμα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, προκύπτουν τώρα και νέες αποκαλύψεις για το δήθεν αντι-συστημικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο σύμφωνα με πρόσφατες καταγγελίες λάμβανε χρήματα, παράνομης δραστηριότητας, από τον επιχειρηματία Καλογρίτσα!

Η σήψη του πολιτικού κατεστημένου στην Ελλάδα καλά κρατεί και έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αυτό διότι οι κυρίαρχες φιλελεύθερες και μαρξιστικές ιδεολογίες είναι ιδεολογίες αμιγώς υλιστικές και άρα εν τη γενέσεί τους διεφθαρμένες και καταδικασμένες στο να σαπίζουν το έθνος. Η ιδεολογία του εθνικισμού, την οποία λυσαλέα πολεμούν, προάγει ιδεαλιστικές αξίες και εθνικά ιδανικά, τα οποία είναι πέραν της ύλης και του εγωισμού, τα οποία υπηρετεί και εξυμνεί το σημερινό κατεστημένο. Δεν είναι τυχαία λοιπόν η διαφθορά, αλλά η φυσική συνέπεια ιδεολογιών, οι οποίες καταληκτικά οδηγούνται σε τέτοιες απαξιωτικές πράξεις και μάλιστα εγκληματικού χαρακτήρα. Μπορεί έτσι κανείς να καταλάβει γιατί ένα ολόκληρο σύστημα πολεμάει τον εθνικισμό, αλλά και γιατί οφείλει κανείς να συστρατευθεί μαζί του, ήτοι προκειμένου αυτό το σάπιο σύστημα της πλουτοκρατίας και φαυλότητας να πάψει και να θαφθεί οριστικά, όπως ακριβώς του αξίζει!

Νίκος Παπουτσάκης

Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link