Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Μπροστά στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση με ευθύνη

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Μπροστά στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση με ευθύνη


MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Οι εκλογές για την ανάδειξη νέων περιφερειακών και δημοτικών αρχών είναι ένα ακόμα πεδίο δράσης για τις ιδέες μας, ένα ακόμα πεδίο αναμέτρησης ανάμεσα στις δυνάμεις του συστήματος και αυτών που αγωνίζονται για μια ελεύθερη και αξιοπρεπή Ελλάδα. Το Εθνικό Μέτωπο με πολιτική συνέπεια και συναίσθηση ευθύνης θα υποστηρίξει συνδυασμούς με πατριωτικό πρόσημο και προγραμματικές επιλογές ξεκάθαρες στο χώρο της αυτοδιοίκησης με δημόσια στήριξη. Σε πολλούς από αυτούς που θα ανακοινώνονται ο καθένας ξεχωριστά, υπάρχουν στελέχη του κινήματος μας καθώς και του ευρύτερου εθνικιστικού κινήματος που θα υποστηρίξουμε.
Η εγγύτερη στον πολίτη εξουσία θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να είναι ένας προνομιακός χώρος ανάπτυξης των θέσεων μας. Η μεταναστευτική πλημμύρα, η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, η γενικευμένη ανασφάλεια και η εγκληματικότητα, η καταστροφή της μικρής επιχείρησης, η εγκατάλειψη του πολίτη, η εκμετάλλευση του δημόσιου χώρου από οργανωμένα συμφέροντα, η εκτεταμένη διαφθορά, μπορούν και πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσα από δημοτικές και περιφερειακές κινήσεις που θέτουν αυτά τα προτάγματα ως προτεραιότητες.
Το Εθνικό Μέτωπο θα συμμετάσχει ενεργά και αποφασιστικά στην μάχη που ακολουθεί και καλεί κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να αναλογισθεί τις συνέπειες που έχει η αδιάφορη στάση των εκλογέων όλα αυτά τα χρόνια, τις αναρίθμητες διοικήσεις που σάρωσαν τις πόλεις και μετέβαλλαν τόσο αρνητικά την ζωή μας.


Ψηφίζουμε μόνον πρόσωπα και συνδυασμούς που δεσμεύονται στο δρόμο της πατρίδας, της παράδοσης και των λαϊκών συμφερόντων.


Από το Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link