Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ελλάς – Κύπρος Ένωση στη λαθρομετανάστευση

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ελλάς – Κύπρος Ένωση στη λαθρομετανάστευση


SUPER USER ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023


30 συλλήψεις στη Λεμεσό… μόνο για Έλληνες


Η λαθρομεταναστευτική λαίλαπα που ζούμε από άκρου εις άκρον της πατρίδας μας, με τις γκετοποιημένες γειτονιές, την εγκληματικότητα, τους βιασμούς γυναικών, τις συνεχείς προκλήσεις, τις πολιτισμικές προσβολές και την συνεχιζόμενη αντικατάσταση πληθυσμού υπό την αρωγή της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης των εντολοδόχων ξένων ιερατείων, τώρα, “ενώνει” την Κύπρο με την Ελλάδα αλλά, στην… λαθρομετανάστευση. Επεκτέινεται λοιπόν το φαινόμενο και στην Κύπρο, παίρνοντας μεγάλες και σοβαρές διαστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Μόνο που εκεί, οι Έλληνες της Μεγαλονήσου αντιδρούν σθεναρά. Αντιστέκονται, κατεβαίνουν στους δρόμους και… συλλαμβάνονται (αλλά μόνον εκείνοι), όπως έγινε με τις 30 συλλήψεις Ελλήνων στην Λεμεσό, από τις δυνάμεις της… Κυπριακής δημοκρατίας…


Το δόγμα «Κύπρος – Αιγαίο, Μέτωπο Ενιαίο», οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου, το υποβάθμισαν, το εξασθένησαν, μέχρις εξαφανίσεως…


Όμως η ιστορική πραγματικότητα είναι εκείνη που προτάσσει την ύπαρξή και την εφαρμογή του μέσα από τα εξελισσόμενα γεγονότα. Κι εκείνο που οι κυβερνήσεις τορπίλισαν, έρχεται ο ίδιος ο λαός να το επιβάλει!


Και τώρα βροντοφωνάζει: ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ, ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ


Το Εθνικό Μέτωπο, στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων της μαρτυρικής Κύπρου, απέναντι στα κατευθυνόμενα λαθρομεταναστευτικά στίφη, που ποτέ δεν πάψαμε να ορίζουμε ως «Στρατός του συστήματος»!


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link