Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Απάντηση του Εθνικού Μετώπου στον κ. Στίγκα

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Απάντηση του Εθνικού Μετώπου στον κ. Στίγκα


SUPER USER ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Το Εθνικό Μέτωπο έχει στήριξη από τον Εθνικισμό


και όχι από τον τυχοδιοκτισμό σας κ. Στίγκα.


Για δεύτερη φορά δημόσια ο κ. Στίγκας αναφερόμενος στην περίπτωσή του ως παρένθετου κόμματος, δήλωσε ότι κι’ άλλα κόμματα θα μπορούσαν να βρίσκονται στη θέση του, όπως το Εθνικό Μέτωπο. Λέγοντας συγκεκριμένα οτι και το κόμμα μας ειχε ζητησει τη στηριξη απο τον Η.Κασιδιάρη, αγνοώντας αν αυτό το είπε ψευδόμενος ηθελημένα ή απλα μεταφέροντας ψεύδη άλλων. Του απαντάμε, λοιπόν, για να γνωρίζει :

  1. Το Εθνικό Μέτωπο έχει ιστορία, ιδεολογία, πολιτικό πρόγραμμα, στελέχη, ηγεσία, πολιτικό λόγο, δραστηριότητα πολύ πριν την ύπαρξη των “Ελλήνων” των “Σπαρτιατών” η διαφόρων άλλων μορφωμάτων, που συστήνονται με σαφείς εκλογικές αποστολές. Δεν αποτελεί, λοιπόν, τον κατάλληλο φορέα για παρένθετο κόμμα έτοιμο για παιχνίδια τυχοδιωκτικού περιεχομένου.
  2. Οι διαβουλεύσεις και οι ανακοινώσεις συνεργασίας του Εθνικού Μετώπου έγιναν δημόσια και όχι παρασκηνιακά, η δε αποδέσμευση από την συνεργασία, έγινε επίσης δημόσια, αιτιολογημένα – και προφητικά- χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς μυστικές συνεννοήσεις, χωρίς ιδιοτελείς επιδιώξεις.
  3. Κατανοούμε, την δυσχερή θέση που βρίσκονται όσοι έκαναν την ιδεολογία “πειρατικό πλοίο”, αλλά θα τους συνιστούσαμε να μην θεωρούν ότι η στάση τους ήταν αναγκαστική ή ιδεώδης. Τα συμφέροντά τους είναι αυστηρά προσωπική τους υπόθεση και στερούνται κάθε άλλοθι ανάγκης εκπροσώπησης.


Από το Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link