Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Απαγόρευσαν συγκέντρωση για την Μακεδονία

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Απαγόρευσαν συγκέντρωση για την Μακεδονία

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου , Μακεδονικά σωματεία και φορείς είχαν  προγραμματίσει μία εκδήλωση έξω από το Ωδείο Αθηνών στην Αθήνα. Να  σημειώσουμε ότι μέσα σε αυτό θα γίνει μία συνάντηση όλων των πρωταγωνιστών της Συμφωνίας των Πρεσπών, Τσίπρα, Ζάεφ, Κοτζιά, Νίμιτς κλπ, οι οποίοι θα πανηγυρίσουν για το προδοτικό έκτρωμα τους.  

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, το ίδιο υπεύθυνη για την εφαρμογή αλλά και για την καταστρατήγηση των όρων της Συμφωνίας από τα Σκόπια, με μία απαράδεκτη διαταγή της αστυνομίας απαγόρευσε την εκδήλωση. Η κυβέρνηση που επιτρέπει κάθε εκδήλωση μπαχαλάκηδων, λαθρομεταναστών, μειονοτικών της Θράκης αλλά και το προσβλητικό pride της διαστροφής, απαγορεύει πατριωτικές εκδηλώσεις. Το ίδιο έκανε τον Νοέμβριο με την εκδήλωση Μνήμης για τους Φουντούλη και  Καπελώνη, το ίδιο έκανε με τις εκδηλώσεις ενάντια στην επίσκεψη Ερντογάν, το ίδιο έκανε το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη . Μάλιστα, αυτή η κυβέρνηση είχε δείξει τις προθέσεις της, ήδη από το Σεπτέμβριο του 2019 απαγορεύοντας εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Ζάππειο, εκδήλωση που γίνονταν για την Μακεδονία και πάλι. 

Η εκδήλωση των Μακεδονικών σωματείων θα γίνει στο Σύνταγμα τελικά αλλά αυτό δεν διαγράφει τις προθέσεις του ανθελληνικού κατεστημένου που διαπερνά όλο το μήκος και πλάτος των κομμάτων εξουσίας. Για μία ακόμα φορά, αυτό το κατεστημένο, είναι απέναντι στην κοινωνία η οποία, ξεκάθαρα και δυνατά φωνάζει ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link