Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Αύξηση κατώτατου: ένα πρωταπριλιάτικο αστείο

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Αύξηση κατώτατου: ένα πρωταπριλιάτικο αστείο

Η πολυδιαφημισμένη αύξηση του κατώτατου μισθού των εργαζομένων μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο θα μπορούσε να θεωρηθεί. Από το 2019 έως σήμερα τα προϊόντα μαζικής κατανάλωσης, τα ενοίκια, οι τιμές στην ενέργεια και τα καύσιμα, στην εστίαση έχουν κατά πολύ υπερβεί τις όποιες αυξήσεις στους μισθούς. 

Μπορεί η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου να αναφέρει πληθωρισμό που κυμαίνεται στο 16% αλλά ξεχνά σκοπίμως να πει ότι σε αυτό το νούμερο, περιλαμβάνονται και οι τιμές στα είδη μη μαζικής κατανάλωσης. Τον εργαζόμενο, τον πολίτη, ουδόλως τον ενδιαφέρει αν οι τιμές στα ακριβά αυτοκίνητα πχ έχουν μείνει σταθερές. Αντίθετα τον ενδιαφέρει ότι με τα 830 ευρώ του μισθού δυσκολεύεται να  πληρώσει το ενοίκιο του , την βενζίνη και προϊόντα όπως το λάδι και το γάλα. 

Ας σταματήσει λοιπόν το παραμύθι της φιλελεύθερης ΝΔ και των όποιων παπαγάλων της έχουν μείνει. Η οικονομική κρίση έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται οικονομία της αγοράς και ειδικότερα για την Ελλάδα προστίθεται η απουσία παραγωγής και οι κατά καιρούς φούσκες. 

Η απάντηση σε αυτή την κρίση, επίσης έχει ονοματεπώνυμο: είναι η εθνική οικονομία της παραγωγής και της αυτάρκειας σε περιόδους κρίσης όπως αυτή. Σε αυτό το πλαίσιο αγωνίζονται οι εθνικές δυνάμεις, το Εθνικό Μέτωπο, τα πατριωτικά κόμματα στην Ευρώπη και την θέληση αυτή θα την δουν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών και τα κοράκια των αγορών στις Ευρωεκλογές. 

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link