Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Δυνατό μήνυμα από την Αργολίδα

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Δυνατό μήνυμα από την Αργολίδα

Παρουσίαση θέσεων για το αγροτικό, οργάνωση και διάθεση αγώνα στην κοπή της Βασιλόπιτας της Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου. 

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στο χωριό Μάνεσι Αργολίδας έγινε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας της Οργάνωσης Αργολίδας του Εθνικού Μετώπου. Την εκδήλωση πλαισίωσε ο ΓΓ του κόμματος Μάνος Κώνστας και κλιμάκιο του Πολιτικού και Εθνικού Συμβουλίου. 

Τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος χαιρέτισε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, Αντρέας Ουλής. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ΓΓ, Μάνος Κώνστας, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις του Εθνικού Μετώπου για τον αγροτικό τομέα αλλά και τις γενικότερες πολιτικές θέσεις με βάση την τρέχουσα επικαιρότητα ενόψει και των Ευρωεκλογών. Χαιρετισμό έκανε και το ιστορικό στέλεχος του Εθνικισμού , Πολύδωρος Δάκογλου , αναφερόμενος ιδιαίτερα στον ρόλο της νεολαίας που έδωσε δυναμικό παρόν στην συγκέντρωση. 

Αμέσως μετά τις ομιλίες έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τον εθνικό χώρο. Στην Αργολίδα, όπως και σε όλη την Ελλάδα, το Εθνικό Μέτωπο αποδεικνύει με την δράση και την παρουσία του, την ανάπτυξη και την αναδιοργάνωση του εθνικού κινήματος. 

Οργάνωση Αργολίδας του Εθνικού Μετώπου.  

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link