Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η Τουρκία απειλεί και η Ελλάδα προσκυνάει!

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η Τουρκία απειλεί και η Ελλάδα προσκυνάει!

 MANOS   ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ   31 ΜΑΪΟΣ 2022

Ξεκίνησαν εκ νέου, μετά από λίγα μόλις εικοσιτετράωρα, οι απειλές εκ μέρους της Τουρκίας, καθώς ο Νταβούσογλου απείλησε ευθέως την εθνική ακεραιότητα των ελληνικών νησιών και προανείγγειλε ένα “θερμό” καλοκαίρι…

Όλα αυτά βέβαια, μετά από νέες τουρκικές παραβιάσεις αεροσκαφών στην Θράκη, ελέγχους στα ελληνικά χωρικά ύδατα και κρατικές εορτές προσβολής των αγωνιστών της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, οι οποίοι πέθαναν μαχόμενοι τον τότε Τούρκο εισβολέα με τον Ερντογάν ως επικεφαλής! Και έπειτα από την μεριά της Ελλάδος επικρατεί η πλήρης παθητικότητα, από την μία οι παρακρατικοί ξεκίνησαν εκ νέου να στηρίζουν την Τουρκία εμποτίζοντας τους πολίτες με το δηλητήριο του εθνικού διαχασμού, κρυπτόμενοι πίσω από συνθηματολογικές ανοησίες, όπως “αγώνας για την κοινή πάλη του ελληνικού και τουρκικού λαού!” και οι λοιποί γραφειοκράτες εντός και εκτός κυβέρνησης εκστομίζουν για χιλιοστή φορά τις ίδιες αηδίες περί “ισονομίας” και “ανυπαρξία κράτους δικαίου”, με ορισμένους πάλι να προφεύγουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να αναγγείλει αυτή με την σειρά της τα γνωστά φληναφήματα, άνευ ουσίας.Όλο αυτό υπόψιν, ενώ το ίδιο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας διεμήνυε πριν από έναν χρόνο περίπου ότι η Τουρκία είναι στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής ή ότι η ουδέτερη στάση της προς την Ρωσία θα την “εκθέσει” και θα της “στοιχίσει”, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στο “σωστό” μονοπάτι, ήτοι αυτό της πλήρους παθητικότητας και αδράνειας για διεκδίκηση των συμφερόντων της.

Την ίδια ώρα μάλιστα που κατ’όνομα αρχηγός του κράτους, ήτοι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου άρχισε τα γελοία φληναφήματα περί “διεθνούς νομιμότητας”, τα οποία ουσιαστικά αποκρύπτουν τις γραικυλικές της διαθέσεις, η Ουγγαρία απαίτησε και έλαβε μέτρα εις βάρος της Ε.Ε. για την διάσωση της οικονομίας της λόγω της ενεργειακής κρίσης, ακόμη και αν οι σκύλοι αξιωματούχοι της προαναφερθείσας γάβγιζαν με τις αγνωστές ανυπόστατες απειλές εναντίον της, ενώ παράλληλα η οικονομική φτώχεια εξαπλώνεται ακόμη και στην δήθεν “προστατευμένη” Ελλάδα. Βέβαια οι γνωστοί “διεθνολόγοι” σχολιαστές των Μ.Μ.Ε. θα αρχίσουν εκ νέου τα ρητορικά ερωτήματα περί πολέμου, ενώ οι αριστεροί και σοσιαλδημοκράτες θυμήθηκαν τώρα την κριτική προς το ΝΑΤΟ, ενώ οι ίδιοι προ ολίγων χρόνων έκαναν τα πάντα για να το ενισχύσουν με την ένταξη του ψευδοκράτους των Σκοπίων!

Απέναντι σε όλους αυτούς το Εθνικό Μέτωπο απαιτεί να αναλάβει τα ηνία της χώρας μία πραγματικά εθνική κυβέρνηση με εθνικιστική πολιτική, η οποία θα απαιτεί από τους κήνσορες της Ε.Ε. ηχηρές παρεμβάσεις εις βάρος της Τουρκίας με υλικές ενέργειες, θα απαγορεύσει στην εγχώρια αγορά πάραυτα όλα τα τουρκικά προϊόντα, τα οποία προέρχονται από κάθε τρόπο από την Τουρκία, θα προσφύγει στο Συμβούλιο Ααφαλείας του Ο.Η.Ε. εφόσον πράγματι καθ’ ομολογίαν των ιδίων των μελών του η Τουρκία απειλεί ευθέως την ελληνική επικράτεια και τέλος θα αναζητήσει νέες συμμαχίες με όποια χώρα δέχεται πράγματι να απειλείται η σημαντικότερη πτυχή της Γηραιάς Ηπείρου, ακόμη και αν αυτή τουτέστιν Πολωνία ή Ουγγαρία, δεν τηρούν τις διεθνιστικές επιταγές παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και θσίας των συντηρητικών αξιών της Ε.Ε. Όποιος δεν συμφωνεί με αυτές τις μεθόδους, ουσιαστικά ενθαρρύνει τις κινήσεις της Τουρκίας και το πιθανότερο…δολίως…

Άλλωστε, ο ίδιος ο νυν πρωθυπουργός δεν ταξίδεψε στην Τουρκία το πρόσφατο χρονικό διάστημα;

Η Τουρκία εξακολουθούσε και τότε και σήμερα να απειλεί και να προκαλεί την Ελλάδα, η οποία με την σειρά της προβαίνει συνεχώς σε συνεχείς παραχωρήσεις! Αρκετά πια με την παθητικότητα και ανέχεια των προδοτών και ανθελλήνων!

Νίκος Παπουτσάκης

Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link