Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Καμία ανοχή στη διαστροφή

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Καμία ανοχή στη διαστροφή

Θέλει να κρυφτεί ο δικαιωματισμός και η χαρά δεν τον αφήνει. Στα μετεόρτια των πανηγυρισμών του ” δημοκρατικού-δικαιωματιστικού” τόξου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ήρθε η υπόθεση παιδεραστίας στον Κολωνό για να δείξει το πραγματικό πρόσωπο αυτής της ατζέντας. Η πρόταση Εισαγγελέα αλλά και των συνηγόρων του Μίχου, εκτός από μία προσπάθεια συγκάλυψης φέρνουν και μία διάσταση ουσίας στην υπόθεση. 

Αυτή της ” συναίνεσης ” που και αθωώνει τον κατηγορούμενο αλλά και φέρνει την νομική αποδοχή της παιδεραστίας από την πίσω πόρτα. Γιατί όχι, αφού από την αρχή της παρουσίας αυτών των δικαιωματιστικών θεωριών, η παιδεραστία φιγουράριζε στα αιτήματα τους. Έφεραν τον γάμο ομοφυλοφίλων, την τεκνοθεσία και φέρνουν σιγά αλλά σταθερά και την παιδεραστία. Απλά βιάστηκαν λίγο γιατί η υπόθεση του Κολωνού έχει και πολιτικές διαστάσεις για την κυβέρνηση. 

Ο δικαιωματισμός είναι διαστροφή της ζωής, της φύσης, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Το Εθνικό Μέτωπο, οι Εθνικιστές, δεν θα πάψουμε να το λέμε, δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε εναντίον του. 

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link