Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Μετά τον Στίγκα και η Πανταζή στον χορό ψεύδους κατά του Εθνικού Μετώπου

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Μετά τον Στίγκα και η Πανταζή στον χορό ψεύδους κατά του Εθνικού Μετώπου


MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Η προσφάτως εμφανισθείσα στα δημόσια πράγματα και διαφαινόμενη ειδικός στα θέματα του εθνικού χώρου δικηγόρος κα Πανταζή, διαδέχθηκε σε ανακρίβειες τον κ Στίγκα και ανέφερε το Εθνικό Μέτωπο ως φορέα που επικοινώνησε μέσω δικηγόρου με τον Δομοκό προκειμένου να λάβει την υποστήριξη του κ Κασιδιάρη. Επισημαίνουμε λοιπόν προς γνώση όλων ότι:

  1. Εάν είχαμε ανάγκη την μεταβολή μας σε κόμμα παρένθετο του κ. Κασιδιάρη, είχαμε τη δυνατότητα να το ζητήσουμε κατά τον χρόνο της συνεργασίας μας χωρίς την μεσολάβηση δικηγόρου.
  2. Την καλούμε να κατονομάσει τον δικηγόρο που στείλαμε και για την προστατεύσουμε από ενδεχόμενο ατόπημα, την πληροφορούμε ότι ο κ. Μπαμπάνης, προσχώρησε στο Εθνικό Μέτωπο εβδομάδες πριν τις εκλογές του Ιουνίου και ουδέποτε μας εκπροσώπησε στο Δομοκό. Προφανώς, άλλα κόμματα εκπροσωπούσε εάν είχε επισκεφτεί τον κ. Κασιδιάρη.
  3. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ο θανάσιμος εναγκαλισμός με τον Κασιδιάρη που προξενεί την απονομιμοποίηση, την αδράνεια, την χλεύη και την συμμετοχή νέων προσώπων άσχετων με τον εθνικισμό όπως η κ. Πανταζή, μόνον καλές υπηρεσίες δεν προσφέρουν στην ιδεολογία και την πατρίδα. Ας μείνουν στα επαγγελματικά τους καθήκοντα οι κάθε λογής τυχοδιώκτες που είδαν φως και μπήκαν και ας βγάλουν τον σκασμό για το Εθνικό Μέτωπο αφού τους είναι άγνωστη έννοια η ιστορία αγώνων και η συνέπεια.


Γραφείο Τύπου Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link