Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


MANOS ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023


Για την εκπομπή ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ στον διαδικτυακό δίαυλο ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.


Γράφει ο Γιώργος Δημητρούλιας
Εκδότης «το Αντίδοτο», τ. δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας


«…αὖτις δὲ τὸ Ἑλληνικόν, ἐὸν ὅμαιμόν τε καὶ ὁμόγλωσσον, καὶ θεῶν ἱδρύματά τε κοινὰ καὶ θυσίαι ἤθεά τε ὁμότροπα τῶν προδότας γενέσθαι Ἀθηναίους οὐκ ἂν εὖ ἔχοι….»


[«και κατόπιν ο ελληνισμός, ένας κόσμος που στις φλέβες του κυλά το ίδιο αίμα και που μιλά την ίδια γλώσσα κι έχει κοινά τα λατρευτικά κέντρα των θεών και θυσίες και συνήθειες ίδιες κι απαράλλαχτες -η προδοσία όλων αυτών θα ήταν αίσχος για τους Αθηναίους»]


ΗΡΟΔΟΤΟΣ
Στον καιρό της ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής, δηλαδή στην οποία οι περισσότεροι θέλουν να ακούνε μια θέση ή ένα σύμβολο που το νοιώθουν οικείο ή απλά τους συμφέρει, ξεχνούν ότι οι περισσότερες εθνικές καταστροφές έγιναν πριν ή μετά των εκλογών. Παραδείγματα είναι η Μικρασιατική καταστροφή το 1922 ή το Κυπριακό το 1974, στις οποίες βρήκαν ευκαιρία οι τούρκοι να κατακτήσουν προαιώνια Ελληνικά εδάφη.
Σύμφωνα, δε, με σύγχρονους πολιτικούς επιστήμονες και αναλυτές μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο οι ευρωπαϊκές μεσαίες και μικρομεσαίες τάξεις, οι οποίες στελέχωναν και στρατεύονταν στα επαναστατικά κινήματα την εποχή του Μεσοπολέμου, σήμερα βλέπουν την λύση στο πεδίο της εκλογικής διαδικασίας.
Έτσι ξεκινήσαμε πριν από αρκετούς μήνες στον διαδικτυακό δίαυλο της Ελεύθερης Τηλεόρασης, που είναι το μοναδικό κανάλι με Εθνικό και Πατριωτικό πρόσημο στον λαβύρινθο του διαδικτύου και με τις υπεράνθρωπες σε όλα τα επίπεδα προσπάθειες του ιδιοκτήτη του, να παρουσιάζουμε κάθε Τετάρτη βράδυ στην εκπομπή «Διαξιφισμοί» όλους τους πολιτικούς φορείς και τα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον Εθνικό χώρο.
Κάποιοι από τους θεατές παραξενεύτηκαν από τον πλουραλισμό των απόψεων που ακούστηκαν, πάντα μέσα στα Εθνικά πλαίσια (όπως έχει καθοριστεί η έννοια του Έθνους από τον Ηρόδοτο), και έγραψαν κάποια αρνητικά ή ειρωνικά σχόλια στο chat. Όμως όπως έλεγε ο Τζόρτζιο Αλμιράντε: «όταν βλέπεις την αλήθεια σου να λέγεται από τα χείλη του εχθρού σου, πρέπει να χαίρεσαι, γιατί αυτό είναι ένδειξη νίκης». Πόσο μάλλον όταν όλοι αυτοί που βγήκαν στην εκπομπή δεν είναι εχθροί και έρχονται κοντά στο Έθνος από διάφορους πολιτικούς χώρους αλλά δεν σημαίνει ότι ταυτίζονται απόλυτα.
Επειδή εμείς προφανώς δεν μπορούμε να υποσχεθούμε μεγαλύτερα επιδόματα ή καλύτερες συντάξεις σε προεκλογικό χρόνο, αλλά όλα αυτά τα άμεσα ωφελήματα που δίνονται προεκλογικά αφήνουν αναπάντητα μεγάλα ζητήματα που εμπεριέχουν κινδύνους σε μακρύτερο ορίζοντα. Η πρόσκαιρη ανακούφιση μπορεί να οδηγήσει σε μια αποσιώπηση των μελλοντικών υπαρκτών προβλημάτων (π.χ. δημογραφικό πρόβλημα, έλλειμα ισοζυγίου εμπορικών συναλλαγών, παλαίωση υποδομών κ.λ.π.) είτε νέων γεωπολιτικών κινδύνων που απαιτούν έλεγχο, μελέτη και στρατηγική. Όλα αυτά σπάνια εκτίθενται στον δημόσιο λόγο, ειδικά σε προεκλογικό περιβάλλον.
Επιβάλλονται λοιπόν, όχι μόνο νέες πολιτικές προτάσεις, αλλά ριζικές μεταβολές υπέρ της Πατρίδας τόσο στον ρόλο του κράτους όσο και στον ρόλο του Έθνους.


Οι κυριότεροι στόχοι της εκπομπής είναι τρεις:

  • Να κατανοήσουν οι Πατριώτες και Εθνικιστές ότι βρισκόμαστε αγκαλιά με εξελισσόμενες κρίσεις που χρειάζονται ρεαλιστικές προτάσεις αντιμετώπισής τους.
  • Τις Εθνικές τοποθετήσεις όλων των Εθνικών δυνάμεων για τις σημερινές αλλά και τις μακροπρόθεσμες προκλήσεις, μαζί με τις προγραμματικές πολιτικές που έχουν για κρίσιμα προβλήματα.
  • Να φανούν οι προτάσεις και οι στόχοι που είναι κοινής αποδοχής απέναντι σε προκλήσεις για το μέλλον του Έθνους μας.


Οι εκλογές αποτελούν πλέον σήμερα μια εμβληματική στιγμή για την Πατρίδα μας. Το αποτέλεσμά τους καθορίζει τις Εθνικές μας επιδιώξεις, την απασχόληση και την ανεργία απέναντι στην λαθρομετανάστευση, τα εισοδήματα και την φτώχεια απέναντι από τους μεγαλοκαρχαρίες του Καπιταλισμού, την εμπιστοσύνη και προστασία του Λαού απέναντι στην διεφθαρμένη Ελίτ και πολλά άλλα.
Το 2023 και πλέον αυτού με τις ευρωεκλογές είναι περίοδος εκλογών και πλήθος απλού λαού βλέπει πλέον στην Εθνική πολιτική την λύση των προβλημάτων και έρχεται κοντά μας. Εμείς πρέπει, όχι μόνο να ανταποκριθούμε, αλλά να σταθούμε όρθιοι ανάμεσα σε όλα αυτά τα πνευματικά και υλικά ερείπια του σύγχρονου κόσμου!

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link