Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Άνοιξε η “κάνουλα” των μεταναστευτικών ροών στην Μεσσηνία

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Άνοιξε η “κάνουλα” των μεταναστευτικών ροών στην Μεσσηνία


SUPER USER ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023


Δεν μας αρέσει να γινόμαστε άγγελοι κακών ειδήσεων αλλά, δυστυχώς, το Εθνικό Μέτωπο επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά.


Όταν με το ναυάγιο στην Πύλο λέγαμε ότι αυτό θα αποτελέσει την αρχή για να γίνει η Μεσσηνία, η νέα πύλη εισόδου μεταναστών στη χώρα, τότε κάποιοι είχαν μιλήσει για υπερβολές και κάποιοι άλλοι για “ρατσισμό”. Από τότε όμως, δεν έχει περάσει μία εβδομάδα σχεδόν που κάποια καραβιά με λαθρομετανάστες να μην αποβιβαστούν σε κάποιο σημείο της Μεσσηνίας ή των γειτονικών Νομών της Λακωνίας και της Ηλείας. Οι διακινητές και όσοι τους στηρίζουν καθόλου δεν νοιάζονται για την ανθρώπινη ζωή, γι’ αυτό και χρησιμοποίησαν το ναυάγιο για να ανοίξουν μια νέα δίοδο στις ροές από την Αφρική. Ροές που πρόκειται να αυξηθούν με τα γεγονότα στον Νίγηρα και το Σάχελ.


Ας μην νομίζουν τέλος, οι συμπατριώτες μας, ότι αυτοί που έρχονται στον τόπο μας θα εξακολουθούν να κάνουν τράνζιτ στις δομές της Αττικής. Με τη ραγδαία αύξηση που ήδη έχει αρχίσει και θα γιγαντωθεί, δομές θα ανοίξουν και εδώ και κανένας “κουμπάρος” δεν θα μπορεί να τις εμποδίσει. Βλέπετε είναι πολλά τα λεφτά από το μεταναστευτικό και πολύ ισχυρά τα συμφέροντα όσων προωθούν την αντικατάσταση πληθυσμού.


Το Εθνικό Μέτωπο, οι Εθνικιστές είμαστε απέναντι σε αυτά τα συμφέροντα, σε αυτή την αλλοίωση του Έθνους και της κοινωνίας μας και θα αντισταθούμε στη Μεσσηνία και παντού, ενάντια σε αυτή την εισβολή.


Εθνικό Μέτωπο Μεσσηνίας

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link