Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Ένα εθνικό μέτωπο στην πράξη !

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ένα εθνικό μέτωπο στην πράξη !

Ο πολύπαθος πατριωτικός χώρος που περιλαμβάνει σκεπτόμενους Έλληνες από κάθε πολιτική καταγωγή οι οποίοι έχουν συνειδητοποιήσει την μακρά περίοδο αντεθνικής δράσης της μεταπολιτεύσεως που κατέστησε την χώρα προτεκτοράτο, ενώ τσάκισε όλες τις αξίες που κρατούσαν όρθια την Ελληνική κοινωνία, πρέπει να αναγεννηθεί.

Ήδη οι πρωτοβουλίες του Εθνικού Μετώπου που εκδηλώθηκαν σε όλη την περίοδο όπου ζούσαμε τον τραγέλαφο πολιτικό και δικαστικό των Σπαρτιατών, καθώς και την προσπάθεια ενδυνάμωσης του εύκολου αντιπάλου Βελόπουλου, αποδίδουν. Οι ευρωπαϊκές εκλογές πρέπει να είναι ένα πρώτο σημείο αναφοράς όπου ο πατριωτικός κόσμος θα εμπιστευθεί αυτούς που έχουν αποδείξει την ανιδιοτέλειά τους, την πίστη τους, την σοβαρότητά τους και πάνω απ’ όλα υπηρετούν την ιδεολογία και όχι πρόσωπα και συγκυρίες.

Είναι η ώρα ευθύνης του Πολίτη που πρέπει να αποδείξει ότι δεν τον χειραγωγεί το σύστημα ούτε οι κομματάρχες αλλά προσφέρει κάποιες λίγες ώρες ώστε να εξετάσει προγράμματα και γεγονότα, να αξιολογήσει και να τελικά να ψηφίσει Εθνικό Μέτωπο. Δεν έχουμε χρόνο για άλλους πειραματισμούς, δεν έχουμε χρόνο για άλλους ανίκανους που καβαλάνε το κύμα προκειμένου να σώσουν την τσέπη τους. Η εικόνα του κοινοβουλευτικού έργου βοά. Αλλά και η ανυπαρξία τους στους κοινωνικούς αγώνες.

Σε κάθε εκλογική περίοδο προκύπτουν νέα σχήματα από νέους και παλιότερους επίδοξους βουλευτές και ευρωβουλευτές, οι μεταγραφές και οι ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν . Ας εμπιστευτούμε επιτέλους αυτούς που έχουν τα προσόντα, το ήθος, την διαδρομή. Εθνικό Μέτωπο για να κάνουμε πράξη την ονομασία του τώρα που τόπος το έχει ανάγκη.

Κωνσταντίνος Ζαμάνης

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link