Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Ένα σάπιο σύστημα

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Ένα σάπιο σύστημα


SUPER USER ΝΕΟΛΑΙΑ 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022


Τα επεισόδια βίας που οδηγούν στην απώλεια ζωής όπως η πρόσφατη περίπτωση του Αλκιβιάδη είναι κορυφή του παγόβουνου και το έσχατο όριο καταστροφής ενός σάπιου συστήματος που σκοπό έχει τον αποπροσανατολισμό της νεολαίας, τη σπίλωση του αθλητισμού και την επικράτηση των αντίστροφων ακριβώς αξιών από αυτές του αθλητικό ιδεώδες προάγει.
Οι ποδοσφαιρικές ομάδες έχουν μεταβληθεί σε χώρους συγκέντρωσης συμφερόντων μιας παρασιτικής ελίτ που εκτείνεται στα μέσα ενημέρωσης, καθορίζει την πολιτική του τόπου, εισπράττει από παντού τις κάθε λογής προμήθειες και σε συνδυασμό με τα πολυεθνικά καρτέλ ρημάζει τον δημόσιο πλούτο. Η νεολαία μας, τουλάχιστον ένα τμήμα της, που τόσο έχει ανάγκη από ένα όραμα δημιουργίας, πολιτισμού και εθνικού προσανατολισμού, επιδίδεται σε αγώνες χωρίς περιεχόμενο με εγκληματικές συνέπειες. Παράλληλα, ομάδες ελεγχόμενες έμμεσα και άμεσα από εγκάθετους στρατολογεί νέους στον απαράδεκτο στίβο άγονων αντιπαραθέσεων και τέλος τραυματίζει ακόμα και σκοτώνει Ελληνόπουλα…
Τα ίδια πρόσωπα που αλωνίζουν με τριτοκοσμικούς όρους την Ελλάδα καθορίζουν την επικοινωνία, τα ήθη, τον αθλητισμό, το ίδιο το σύστημα αξιών. Αυτό το άθλιο κατεστημένο που διατρέχει την πολιτική, την οικονομία , την κοινωνία, αλλά και κάθε έκφραση της δημόσιας ζωής είναι στην ουσία το αίτιο όλων όσων συμβαίνουν. Η ορμή της νεολαίας διοχετεύεται στην άκοπή βία με σκοπό την πλήρη διάλυση της κοινωνίας.
Η πολιτική είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η ανάγκη για βαθιά ιδεολογική και πολιτική αλλαγή ξεκινά από την πραγματικότητα. Η νεολάια οφείλει να πρωταγωνιστήσει.


Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link