Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Δεν είναι πολυπολιτισμός, είναι εποικισμός.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Δεν είναι πολυπολιτισμός, είναι εποικισμός.

Του Δημήτρη Γκρίλλα

Υποψηφίου Ευρωβουλευτή με το Εθνικό Μέτωπο

Η επανεκλογή του Πακιστανού Δημάρχου Λονδίνου αλλά και η εκλογή και άλλων μη Βρετανών Δημάρχων σε πόλεις αυτής της χώρας, επιβεβαιώνουν το αυτονόητο: το πολυπολιτιστικό μοντέλο της ανοιχτής κοινωνίας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας εποικισμός. Η αντικατάσταση πληθυσμού και πολιτισμού είναι στην Δυτική και Κεντρική Ευρώπη, το κύριο διακύβευμα των Ευρωεκλογών του Ιουνίου. 

Οι λαοί της Ευρώπης, μετά από δεκαετίες προπαγάνδας και έμπρακτου πειραματισμού στις ανοιχτές κοινωνίες, βλέπουν και ζουν τα αποτελέσματα του φιλελευθερισμού. Γκετοποίηση, εγκληματικότητα, συμμορίες, αλλαγή στον τρόπο ζωής, της θρησκευτικής και πολιτισμικής ταυτότητας και αντιδρούν. 

Στην Ελλάδα, η βίαιη αντικατάσταση πληθυσμού με την μετανάστευση, το δήθεν προσφυγικό, τον δημογραφικό μαρασμό, χτυπάει την πόρτα μας. Οι πολιτικές, οικονομικές και πνευματικές ελίτ, από συμφέρον και εμμονική ιδεοληψία, για μία ακόμα φορά είναι απέναντι στην κοινωνία. Αυτή την κοινωνία εκφράζει το Εθνικό Μέτωπο που θεωρεί το μεταναστευτικό ως το μέγιστο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα της χώρας. Το Εθνικό Μέτωπο στέκεται απέναντι στην παραχώρηση της ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, στην ισοπέδωση της ισότητας των δικαιωμάτων, στην πολιτική των επιδομάτων. Το Εθνικό Μέτωπο αγωνίζεται για το δικαίωμα στην διαφορά των Εθνών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, την Ταυτότητα απέναντι στην αντικατάσταση πληθυσμού, το Εθνικό κράτος απέναντι στην τυραννία συμφερόντων και μειονοτήτων. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link