Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Διήμερο εθνικής ξεφτίλας.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Διήμερο εθνικής ξεφτίλας.

Της Ιωάννας Καραδήμα, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Εθνικό Μέτωπο. 

 Νέο, τριπλό φιάσκο, ετοιμάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη να  παρουσιάσει στα εθνικά θέματα , αμέσως μετά την χαλάρωση των ημερών της Ανάστασης.  

 Την Κυριακή 12 Μαΐου ο Αλβανός Πρωθυπουργός Ράμα θα βρεθεί στην Αθήνα για ιδιωτική επίσκεψη. Τόσο ιδιωτική που θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση ομοεθνών του στο Γαλάτσι. Στις 12 Μαΐου που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την φυλάκιση του Μπελέρη, ο δεσμοφύλακας του θα μας κουνάει..το χέρι. Έτσι για να καταλάβουμε πόσο υποκριτική είναι η υποψηφιότητα του φυλακισμένου Δημάρχου Χειμάρας από την ΝΔ, που σε περίπτωση  εκλογής του στας Βρυξέλλας, χάνει κάθε δικαίωμα    διεκδίκησης της δημαρχίας της πόλης. 

Συνεχίζουμε την Δευτέρα 13 Μαΐου με την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Ερντογάν. Μονοήμερη τελικά η βόλτα του  Πρωθυπουργού και οχι διήμερη όπως αρχικά προβλεπόταν. Να προλάβει να σώσει ότι μπορεί πάει ο Μητσοτάκης . Την ” γαλάζια πατρίδα ” που θα διδάσκεται στα σχολικά βιβλία της φίλης Τουρκίας ή τις ελληνικές Μονές που γίνονται τζαμιά?  Την ίδια στιγμή στην Θεσσαλονίκη, η υπερήφανη εθνικά κυβέρνηση χάρισε το Γενί Τζαμί στους μουσουλμάνους για τις προσευχές τους και ανοίγει τα νησιά του Αιγαίου, με βίζες για μπίζνες, στους Τούρκους. Λες και δεν τους φτάνουν,στους νησιώτες, οι ” επενδυτές ” με τα φουσκωτά που αποβιβάζονται καθημερινά σε αυτά.  

Το νεοδημοκρατικό κακό τριτώνει με τις εκλογές της Κυριακής πάλι στα Σκόπια. Εκεί το VMRO μάλλον θα κερδίσει στις κάλπες με βασικό αίτημα του την αναθεώρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εις βάρος, ακόμα περισσότερο της Ελλάδας φυσικά. Της Συμφωνίας των Πρεσπών που σύμφωνα με την ΝΔ πάντα, δεν μπορούσε να αλλάξει γιατί τάχα, οι διεθνείς συμφωνίες δεν πειράζονται. Πειράζονται βέβαια αρκεί να το θέλεις και να μην κρύβεσαι πίσω από τον Τσίπρα .

Αν όλα αυτά, κάπως, σας ανησυχούν για το μέλλον, χαλαρώστε. Οι ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα αυξήθηκαν. Δηλαδή, τα τελευταία εργοστάσια πουλιούνται, ελληνικά ξενοδοχεία πουλιούνται, σπίτια Ελλήνων πουλιούνται ή κατάσχονται από ξένους. Μη φοβάστε τίποτα λοιπόν, δεν θα έχει μείνει και κάτι ελληνικό για να πάρουν οι ” φίλοι ” μας γείτονες. Θα είναι όλα ξεπουλημένα. Αξιοπρέπεια είπατε; Δεν ξέρω, ρωτήστε την κυβέρνηση αν της έχει μείνει καθόλου.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link