Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Τα κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα σήμερα

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Τα κοινωνικό κράτος στην Ελλάδα σήμερα

Γράφει ο Ιωάννης Πολυκράτης Χρύσης

Ως κοινωνικό κράτος νοείται εκείνο που παρεμβαίνει στην οικονομία και την κοινωνία ενός κράτους με σκοπό την ουσιαστική προστασία του έθνους του τόσο στην καθημερινή ζωή μου όσο και στην ηγειονομική του περίθαλψη. Όταν ένα κράτος κατασκευάζει ένα κοινωνικό κράτος το οποίο προστατεύει περισσότερο τους πληθυσμούς που έχουν εισβάλει παράνομα στα εδάφη του(λαθρομετανάστευση), τότε αυτο δεν ονομάζεται κοινωνικό κράτος αλλά οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των γηγενών με σκοπό την αντικατάσταση τους από αλλόφυλλους πληθυσμούς.

Η παρουσία του κοινωνικού κράτους μετριάζει τις παρενέργειες την απανθρωπιά της φιλελεύθερης οικονομίας των αγορών. Οι αγορές ενδιαφέρονται για το χρήμα όχι για τον άνθρωπο. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ιδιωτικές κλινικές να κρατάνε ασθενής περισσότερες ημέρες από ότι απαιτεί η κλινική τους εικόνα με σκοπό το κέρδος. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει μία υπεραγορά να μην πουλάει επικίνδυνα προϊόντα για την υγεία του καταναλωτή και πολλές φορές υπερκοστολογημένα.

Από τα άνω γίνεται κατανοητό και στον πλέον αδαή ότι προϋπόθεση ύπαρξης ενός κοινωνικού κράτους είναι η ύπαρξη έθνους κράτους και όχι παγκοσμιοποιημένου υπερκράτους. 

Το έθνος κράτος διοικείται από τους άριστους ενός έθνους. Αυτοι οι ευγενείς στην ψυχή θέλουν να βλέπουν όλους τους συμπατριώτες τους να ζουν αξιοπρεπώς. Θέλουν να τηρούν τις εντολές του θεού.

Το παγκοσμιοποιημένο υπερκράτος διοικείται από μία ελίτ η οποία ψυχικά είναι διαβρωμένη. Δεν έχει καμία φυλετική και πνευματική συγγένεια με κανένα έθνος. Ψυχικά είναι άνθρωποι διαβρωμένοι εξαιτίας διάφορων παραγόντων θρησκευτικών και πολιτιστικών.

Είναι μία εγωκεντρική οντότητα η οποία ζει παρασιτικά κατάδυναστεύοντας τα έθνη.

Αυτή η elite κυβερνάει τι σημερινή εποχή, κυβερνάει τη χώρα μας. 

Καμία πορεία καμία διαμαρτυρία δεν μπορεί να αλλάξει την τραγική κατάσταση που βιώνουμε σήμερα εξαιτίας της απουσίας κοινωνικού κράτους. Μόνος τρόπος η αλλαγή πολιτικής η εναλλαγή προσώπων τα οποία τελικά εφαρμόζουν την ίδια πολιτική με εντολή της παγκοσμιοποίησης. Τι σημασία έχει τι χρώμα έχουν οι αλυσίδες που φοράς αν είναι γαλάζιες, πράσινες, κόκκινες, μωβ. Σημασία έχει να σπάσεις της αλυσίδες που σου έχει περάσει η elite που σε καταδυναστεύει. 

Να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω ώστε να ανακτήσουμε το δικαίωμα μας στην αξιοπρεπή διαβίωση στην ιστορική συνέχεια ως άνθρωποι ως φυλή.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link