Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Διχάζουν, προκαλούν και βεβηλώνουν Ορθόδοξους Ναούς οι συνοδοιπόροι ΛΟΑΤΚΙ της Νέας Δημοκρατία

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Διχάζουν, προκαλούν και βεβηλώνουν Ορθόδοξους Ναούς οι συνοδοιπόροι ΛΟΑΤΚΙ της Νέας Δημοκρατία

Η εικόνα της βεβηλωμένης εισόδου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, αποτελεί σημειολογικά μια πρώτη γεύση από τι θα ακολουθήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα της ψήφισης του κατάπτυστου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια από την Βουλή των Ελλήνων.

Η ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ, έχοντας διεισδύσει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις μορφές της Ελληνικής κοινωνίας, δείχνει το βδελυρό της προσωπείο απροκάλυπτα και προκλητικά στην είσοδο Ιερού Ορθοδόξου Ναού, όχι μόνο για να σκανδαλίσει αλλά για να καταδείξει ποιός έχει τον πρώτο λόγο…

Είναι πρωτίστως επίθεση κατά της Ορθοδοξίας που ακόμη αντιστέκεται στην Ελλάδα, σε μια Αποχριστιανισμένη Ευρώπη  που υποβαθμίζει την Πίστη , θεοποιεί το χρήμα και τον υλιστικό τρόπο ζωής ενώ ταυτόχρονα αλλοιώνεται φυλετικά από την διείσδυση του Ισλάμ.

Είναι όμως κυρίως ο δικαιωματισμός τον οποίο θερμά υπερασπίζεται και αξιολογεί ως πρώτη προτεραιότητα ο κ Μητσοτάκης , αγνοώντας επιδεικτικά τα τεράστια προβλήματα του Ελληνικού Λαού , την ανεργία, την ακρίβεια, τον ανεξέλεγκτο εποικισμό της Πατρίδος από αλλόθρησκους και κυρίως το μέγιστο πρόβλημα του Δημογραφικού που απειλεί  την ίδια την επιβίωση  του Ελληνισμού.

Εχθρός του Λαού η κυβέρνηση Μητσοτάκη μάχεται την Ελληνική Οικογένεια  και τη θέση της Γυναίκας μέσα σε αυτή υποβιβάζοντάς τη ως αναπαραγωγική μηχανή, βάλλει κατά της υγιούς  ψυχοσωματικής ανάπτυξης των παιδιών  με την επιβολή του νόμου περί τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών αγνοώντας την ίδια την ανθρώπινη φύση που ορίζει νομοτελειακά τα δύο φύλα ως αρσενικό και θηλυκό και  περιφρονώντας  έτσι το δημόσιο αίσθημα, τα ήθη και τις Εθνικές μας Αξίες και παραδόσεις που διαχρονικά αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Ελληνισμού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπακούει στα προστάγματα μιας μισάνθρωπης και διεστραμμένης Νέας Τάξης  όχι μόνο αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις αλλά επιδιώκοντας με πρωτοφανή ζήλο την επιβολή  και την κοινωνική  αποδοχή των ομοφύλων προτιμήσεων  από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο Σόλων, Αθηναίος φιλόσοφος και “πατέρας” του Δικαίου, από το 592 π. Χ.   όταν θέσπισε τα θεμελιώδη του νομοθετήματα και την περίφημη “Σεισάχθεια”, προέβλεπε στον Νόμο των Αθηναίων (Βιβλίο 5, κεφ.5, άρθρο 332 ): “Εάν τις Αθηναίος εταιρήσει, μη εξέστω αυτώ των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδ’ ιερωσύνην ιεράσασθαι… Εάν τις ταύτα ποιή, καταγνωσθέντος αυτού εταιρείν θανάτω ζημιούσθω”.

Δηλαδή ο παραβάτης του Νόμου, εάν βρεθεί ένοχος, θα τιμωρείται με θάνατο.

Ο δε Απόστολος των Εθνών Παύλος, ο Απόστολος των Ελλήνων, στην προς Κορινθίους Α’ Επιστολή, αλλά και προς Ρωμαίους προειδοποιούσε για τις συνέπειες του Σοδομισμού πως οι παραβάτες “Βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι” (Σ’ Κορ. 6,9), για να συμπληρώσει ο Άγιος Μοδεστίνος ( 3ος αι. μ.Χ.) : “Γάμος εστίν ανδρός και γυναικός συνάφεια, σύγκλισις του βίου παντός, θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία”.

Αυτούς τους ηθικούς και ιερούς νόμους, την παρακαταθήκη των  Ελλήνων Προγόνων μας, των Πατέρων της Εκκλησίας μας, τις διαχρονικές και αδιάλειπτες Αξίες του Ελληνικού Πνεύματος και Παιδείας  εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα  προασπίσουμε σε ένα αρραγές και ενιαίο Εθνικό Μέτωπο  Εθνικής ανασυγκρότησης και διαφύλαξης του Ελληνισμού.

Μαρία Μπίλλη

Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου

του Εθνικού Μετώπου,

π. Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link