Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Εγγυητής ενότητας μόνον ο εξωκοινοβουλευτικός εθνικιστικός χώρος

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Εγγυητής ενότητας μόνον ο εξωκοινοβουλευτικός εθνικιστικός χώρος

Για μια ακόμα φορά, αισθανόμαστε ως εθνικιστές, δικαιωμένοι από τις εξελίξεις, αλλά αυτή τη φορά με συναίσθημα πικρίας, γι’ αυτή μας την επιβεβαίωση. Διότι η εικόνα των κομμάτων, δεξιότερα της κυβερνητικής παράταξης αποδεικνύουν καθημερινά, ότι είναι ελλιπέστατα και ανεπαρκή, ώστε να αποτελέσουν τη φωνή των εθνικιστών μέσα στο Κοινοβούλιο. Το πώς μπαίνουν και γιατί, είναι γνωστό και το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές. Κάποια κόμματα με λόγο που έχουν ορθώσει άλλοι πολύ νωρίτερα, αλλά σε πιο light τόνους και μην αγγίζοντας πολλές φορές, θέματα που κάνουν «τζιζ» παριστάνουν πως εκπροσωπούν τον εθνικιστικό χώρο. Όπως φάνηκε και στη Βουλή και στη συζήτηση, για το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων, στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και το μόνο που τους ένοιαξε, ήταν η προσωπική προβολή για το ποιος είχε την ιδέα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Είναι λυπηρό κόμματα που καθαρά μπήκαν στο κάδρο, από το ίδιο το σύστημα, να διασύρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο το εθνικιστικό κίνημα. Για να είμαστε σοβαροί, ελάχιστα είναι τα άτομα που αυτή τη στιγμή κάθονται στα έδρανα και μπορούν να εκπροσωπήσουν τον εθνικιστικό χώρο. Ίσως δε, να είναι και όλοι ανεπαρκείς. Διότι σε ένα τέτοιο κρίσιμο ζήτημα, όπου ο χώρος, πρέπει να εκφραστεί και ν’ αντισταθεί, η δική τους έγνοια, είναι το ποιος πήρε την πρωτοβουλία. Μικροκομματικοί ελιγμοί της κακιάς ώρας, που φυσικά δεν συνάδουν με την ιδεολογία μας.

Αυτοί οι κύριοι, αγνοούν πως ο εθνικιστής βουλευτής, είναι υπηρέτης του έθνους και της πατρίδας. Αγνοούν πως ο αρχηγός ενός κόμματος που εκφράζει αυτόν τον χώρο στην Βουλή, πρέπει να συμπεριφέρεται συλλογικά και όχι ως ηγεμών, που θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τον εαυτό του, ως εκφραστή και ως μοναδικό ηγέτη. Φυσικά, και κανείς απ’ αυτούς δεν αντιπροσωπεύει τους πραγματικούς εθνικιστές, όταν οι συμπεριφορές τους, είναι βούτυρο στο ψωμί του…συνταγματικού τόξου, παρουσιάζοντας εικόνα, που αρμόζει στα κόμματα της αστικής δήθεν δημοκρατίας τους.

Η εναντίωση στο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους, έπρεπε να βρει τον χώρο ενωμένο και με μια φωνή, απέναντι στο τελικό στάδιο της διάβρωσης της ελληνικής κοινωνίας που επιχειρείται με αυτό. Αντί να βλέπουμε όλα τα κόμματα να κάνουν αγνό εθνικιστικό αγώνα, εναντίον αυτού του νομοσχεδίου, παρακολουθούμε φιλόδοξους δήθεν ηγήτορες, να διαγκωνίζονται για το ποιος τα λέει καλύτερα.  Δίχως όμως να προσφέρει κανείς τους, υπηρεσία, όχι στον χώρο, αλλά στην ίδια την πατρίδα, η αλλοίωση της οποίας επιχειρείται πλέον με προφανέστατο τρόπο, από τη νεοφιλελέ κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μιας κυβέρνησης ενός κόμματος, το οποίο πλέον καταφανέστατα, είναι η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.

Η συσπείρωση θα έρθει μόνον όταν τελειώσει η καπηλεία του πατριωτισμού, με πραγματικούς αγώνες, εντός και εκτός κοινοβουλίου, στην καθημερινότητα του Έλληνα και όχι στο τηλεοπτικό σόου της Βουλής, όπου δυστυχώς συμμετέχουν άνθρωποι που θεωρούν πως εκπροσωπούν τον εθνικιστικό χώρο. Τεράστια η ευθύνη φυσικά και όσων έστειλαν αυτά τα κομματίδια στη Βουλή.

Ο εθνικιστικός χώρος θα συσπειρωθεί, σε δυνάμεις εκτός του Κοινοβουλίου. Οι αγώνες για να πάμε κόντρα σε όλα αυτά που θέλουν να υποβάλλουν τον ελληνικό λαό, τα εγχώρια τσιράκια του διεθνούς συστήματος , θα συνεχιστούν μέχρι τη Νίκη. Κι οι αγώνες αυτοί, για να έχουν αποτέλεσμα, θα πρέπει να είναι ανιδιοτελείς με πρώτο μέλημα την ενότητα. Πράγμα που μπορεί να έρθει μόνον από τις εθνικιστικές δυνάμεις εκτός Κοινοβουλίου, που αποτελούν και τον ιδεολογικό εγγυητή, και όχι από αυτοαποκαλούμενους, μαϊμού πατριώτες που έχουν ως κύριο μέλημα την προσωπική προβολή,  με αποτέλεσμα να βλάπτουν τον αγώνα και την ιδεολογία μας.

Σαν επίλογο, καταθέτουμε αυτό και μόνον. Αν αυτοί οι κύριοι, ήσαν πραγματικοί εθνικιστές, το σύστημα, θα τους είχε αδειάσει από τα έδρανα του Κοινοβουλίου. Ωστόσο είναι απαραίτητοι ως «αυτοτελείς» κοινοβουλευτικές ομάδες, για την εκλογή ΠτΔ!

 Μπουγάς Τρύφων

Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link