Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

Στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη δύο αντίθετοι Πόλοι, Πολιτικοί και Πολιτιστικοί Κόσμοι, συγκρούονται ολομέτωπα.

Είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, δηλαδή ο κόσμος της Παράδοσης, του Πολιτισμού και της Ταυτότητας και το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ, δηλαδή ο κόσμος της Παγκοσμιοποίησης, του Δικαιωματισμού και της Ισότητας.

Οι δύο αυτοί Κόσμοι δεν αλληλοπεριχωρούνται ούτε καν τέμνονται, είναι ασύμβατοι και αντιμάχονται αδυσώπητα. Παράδοση είναι η ιστορική ιδιοπροσωπία κάθε Λαού και το αντίθετο αυτής είναι η Παγκοσμιοποίηση, δηλαδή η κοινωνική ισοπέδωση της μιγαδικής πανσπερμίας των ανθρώπων. Πολιτισμός είναι η δημιουργική έκφανση της πνευματικής ζωής κάθε Λαού και το αντίθετο αυτού είναι ο Δικαιωματισμός , δηλαδή η εισβολή των ιδιωτικών δικαιωμάτων κάθε περιθωριακής μειονότητας στο επίκεντρο του Δημόσιου Χώρου και Λόγου.

Ταυτότητα είναι η φυσική – βιολογική σπορά κάθε Λαού επί της οποίας ριζώνει η πολιτιστική κληρονομία του και Ισότητα είναι η πολυπολιτισμική και κοινωνική ισοπέδωση των επήλυδων και εκριζωμένων ατόμων της παγκοσμιοποιημένης ανθρωπότητας. Παράδοση – Πολιτισμός – Ταυτότητα είναι το τρίπτυχο των αξιών της Πατρίδας. Παγκοσμιοποίηση – Δικαιωματισμός – Ισότητα είναι το τρίπτυχο των απαξιών της Δημοκρατίας.
Η Πατρίδα είναι η κατά το Σύνταγμα υπέρτατη Αξία, την οποία η Δημοκρατία οφείλει να υπηρετεί. Εν τούτοις, το Δημοκρατικό Τόξο λησμονεί συστηματικά την συνταγματική επιταγή, προβάλλοντας την Δημοκρατία και προσβάλλοντας την Πατρίδα.

Η Δημοκρατία οφείλει να υπηρετεί την Πατρίδα, το Έθνος και τον Λαό, διότι αν τους βλάπτει, τότε είναι άχρηστη και ως εκ τούτου περιττή.
Το Δημοκρατικό Τόξο δεν διέπεται από Πατριωτισμό αλλά κρύπτεται μέσα στον Δούρειο Ίππο του Ενδοτισμού. Ο Ενδοτισμός είναι η ιδεολογία του Δημοκρατικού Τόξου, το οποίο είναι υποτελές στον Ατλαντικό Δυνάστη και τους σιδηρούς βραχίονες του, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ. Ο Ατλαντικός Ιμπεριαλισμός με επικεφαλής τους Αγγλοσάξονες, τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ και τον αφασικό Μπάιντεν, που εκπροσωπούν το Στρατιωτικό – Βιομηχανικό Σύμπλεγμα και όχι τον λαό της Αγγλίας και των ΗΠΑ, φύτεψαν στην καρδιά της Ευρώπης τον εμφύλιο πόλεμο, τον οποίο σήμερα επιχειρούν να επεκτείνουν πέραν της δύσμοιρης Ουκρανίας, ώστε η Μεγάλη Πατρίδα μας, η Ευρώπη να οδηγηθεί στον αφανισμό.

Το Δημοκρατικό Τόξο όχι μόνο της Ελλάδος αλλά όλων των ευρωπαϊκών Πατρίδων είναι υποχείριο του Ατλαντικού Ιμπεριαλισμού.
Το Δημοκρατικό Τόξο δεν ενδιαφέρεται για τα Καθήκοντα του Πολίτη και την Εθνική Άμυνα της Πατρίδας, αλλά μόνο για τα ατομικά δικαιώματα του κοινωνικού περιθωρίου.

Υποχείριο της Παγκοσμιοποίησης, ενθαρρύνει και ανέχεται την Λαθροεισβολή της τριτοκοσμικής πλημμυρίδας, αλλοιώνοντας και αλλοτριώνοντας την εθνική ιδιοπροσωπία του Λαού μας.

Αντί του Δημοσίου Λόγου το Ιδιωτικό Περιθώριο, αντί του Λαού ο Μιγάς, αντί του Πολιτισμού ο Πληθυσμός!
Το Δημοκρατικό Τόξο καταλύει την Φύση και προκρίνει την απόφυση, καταργώντας τον Πατέρα και την Μητέρα και θεσμοθετώντας Ψευδογονείς Νούμερα!

Το Φύλο όμως είναι Φύση και όχι επιλογή!
Το Εθνικό Μέτωπο απαιτεί Οικονομία Πατριωτική και όχι Καπιταλιστική. Απαιτεί Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (3Ε) για κάθε Πολίτη και Τριπλή Αναδιανομή του Υπερσυσσωρευμένου Πλούτου, από τους Πλούσιους στους Πτωχούς, από τους Γέρους στους Νέους και από το Κέντρο στην Περιφέρεια!
Το Εθνικό Μέτωπο απαιτεί Εθνικό Προστατευτισμό, Ρωμαλέα Αγροτιά, Ισχυρή Παραγωγή, Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, Υγεία και Πρόνοια. Αποκέντρωση των Πόρων και Υπηρεσίες για τον Πολίτη, όχι για τον Πελάτη! Αυτάρκεια, όχι Εξάρτηση και Υποτέλεια!


Εν όψει των Ευρωεκλογών, πώς διακρίνουμε στον πολιτικό στίβο το κόμμα του Εθνικού Μετώπου από εκείνα του Δημοκρατικού Τόξου; Το κόμμα του Εθνικού Μετώπου έχει στην Καρδιά και τον Λόγο του την Πατρίδα. Τα κόμματα του Δημοκρατικού Τόξου έχουν στην Καρδιά και τον Λόγο τους την Δημοκρατία.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ !
ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ !


ΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link