Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Περί θεσμοθέτησης της “γυναικοκτονίας”

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Περί θεσμοθέτησης της “γυναικοκτονίας”

Με αφορμή ένα ακόμη περιστατικό δολοφονίας εις βάρος γυναίκας, ένα ολόκληρο κατεστημένο αποφάσισε την καπήλευση και εκμετάλλευση της αντίδρασης του κόσμου απέναντι στην άγρια έξαρση της εγκληματικότητας για να βυσσοδομήσει την δικαιωματίστικη πολιτική του. Πέραν του ότι μία τέτοια νομική κατοχύρωση θα προκαλούσε πολλά ζητήματα συνταγματικής φύσεως, λόγω της ρητής αναφοράς στο σύνταγμα περί ισότητας μεταξύ των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φυσικά φύλου, μία τέτοια νομοθετική πρωτοβουλία θα αναδείκνυε και την υποκρισία του προαναφερθέντος πολιτικού κατεστημένου και κυρίως της αριστεράς.

Και αυτό διότι εδώ και χρόνια οι οπαδοί του δόγματος του νόμου και της τάξης, όπως είναι και το Εθνικό Μέτωπο, έχουν ζητήσει την καθολική αυστηροποίηση των ποινών λόγω της έντονης έξαρσης της εγκληματικότητας των τελευταίων δεκαετιών, η οποία πλέον διαχέεται σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και ηλικιακές ομάδες ανεξαρτήτως φύλου ή ακόμη και πνευματικής καλλιέργειας. Απέναντι σε αυτή την αυστηροποίηση ο συνεχής και αβάσιμος αντίλογος ήταν και είναι ότι η αυστηροποίηση των ποινών δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά ότι τουναντίον είναι απλά “αντιδημοκρατικός” και “αυταρχικός”, μεταξύ άλλων. Παρά ταύτα, όλοι αυτοί οι πολέμιοι της αυστηροποίησης των ποινών τώρα θέλουν να κάνουν μία ακόμη “ειδική” εξαίρεση, ζητώντας αυστηρότερα μέτρα σε περίπτωση θανάτωσης γυναίκας από άνδρα, όταν οι ίδιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι τυχόν αυστηροποίηση όχι μόνο δεν παράγει αποτελέσματα, αλλά ότι οδηγεί και σε έξαρση της εγκληματικότητας! Χρήζει αναφοράς επίσης ότι πολλάκις τα τελευταία χρόνια σε περιστατικά κακοποίησης ή και θανάτωσης γυναικών οι δράστες είναι γυναίκες. Γιατί εδώ λοιπόν να μην υπάρχει ανάλογη νομική ρύθμιση;

Ο μόνος πραγματικός λόγος για τον οποίο οι δικαιωματίστικοι κύκλοι της κοινωνικής παρακμής θέλουν να θεσμοθετηθεί κάτι τέτοιο είναι για να προωθήσουν έτι περαιτέρω την κοινωνική αποσάθρωση σε ό,τι απέμεινε από την παραδοσιακή οικογένεια, η οποία ήταν το θεμέλιο και προπύργιο της κοινωνικής ειρήνης. Επιπλέον, δεν θα έπρεπε να λησμονείται ότι πολλοί εξ αυτών των οπαδών της θεσμοθέτησης της “γυναικοκτονίας” επιδιώκουν να αντλήσουν ψήφους από τις φεμινίστριες και τους οπαδούς συλλήβδην του φεμινιστικού κινήματος προκειμένου να συνεχίσουν το σάπιο κοινωνικοδιαλυτικό τους έργο, αδιαφορώντας βέβαια για το εάν τις περισσότερες φορές εγκληματικές ενέργειες εις βάρος των γυναικών είναι αλλοδαποί. Η μόνη πραγματική λύση στο πρόβλημα της γενικότερης έξαρσης της βίας, συμπεριλαμβανομένης και της δολοφονίας γυναικών, είναι η αυστηροποίηση των ποινών (κυρίως εις ότι αφορά στο πλαίσιο της ποινικής αντιμετώπισης των βιασμών), η εντατικοποίηση της τήρησης του νόμου και η επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας.

Νίκος Παπουτσάκης

Εθνικό Μέτωπο Νεολαίας

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link