Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Εθνικό Μέτωπο – Ευρωπαϊκές εκλογές 2024

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Εθνικό Μέτωπο – Ευρωπαϊκές εκλογές 2024

Για μια κυρίαρχη Ελλάδα σε μια Ευρώπη των εθνών 

Γνήσιος εκφραστής του εθνικού χώρου, το Εθνικό Μέτωπο, με συνέπεια, συνέχεια και επάρκεια, κατέθεσε τον εκλογικό συνδυασμό που θα διεκδικήσει την 9η Ιουνίου την ψήφο του Ελληνικού λαού. Το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει προσωπικότητες του εθνικού χώρου με μακρούς αγώνες από τον χώρο της κοινωνίας , της αυτοδιοίκησης, των εθνικών θεμάτων και του επαγγελματικού στίβου. 

Η συνθήκη που επικρατεί στην πατρίδα επιβάλλει την άμεση και δυναμική εκπροσώπηση των πατριωτικών δυνάμεωνχωρίς ενδοιασμούς και καθυστερήσεις. Η συνεχιζόμενη αντικατάσταση πληθυσμού, η εξοντωτική ακρίβεια, η καταπάτηση κάθε αρχής δικαίου και η διαφθορά, η διαρκής υποχώρηση στα εθνικά θέματα, η καταστροφή του οικοδομήματος των αξιών που συνέχουν την κοινωνία με νομοθετήματα όπως ο γάμος των ομοφυλοφίλων ακραίου δικαιωματισμού, καλούν κάθε σκεπτόμενο Έλληνα και Ελληνίδα σε εγρήγορση. 

Την 9η Ιουνίου δίνουμε την μάχη για την επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας, την διατήρηση της εθνικής ταυτότητας, την αποκατάσταση της Ευρώπης των εθνών. Το σημερινό γραφειοκρατικό οικοδόμημα που εξυπηρετεί τους πολυεθνικούς ομίλους, την παγκοσμιοποίηση, τον πολυπολιτισμό, είναι ύβρις εναντίον του ανθρώπου και του πολιτισμού. Επιδιώκει μια Ευρώπη χωρίς παράδοση, χωρίς αξίες, χωρίς τελικά μέλλον. Θα φέρουμε μαζί με τις άλλες εθνικές δυνάμεις στα κράτη της ηπείρου,  την Ευρώπη των πατρίδων , της κοινωνικής συνοχής και ευημερίας, του πολιτισμού. Η Ευρώπη  αφυπνίζεται, η Ελλάδα ξυπνά! 

Από το Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link