Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Επανελλήνιση ενάντια στην σύγχρονη παρακμή.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Επανελλήνιση ενάντια στην σύγχρονη παρακμή.

Βιώνουμε τα τελευταία χρόνια μία εφιαλτική προσπάθεια αφελληνισμού της χώρας, με μεθοδικότητα και σύστημα, που έχουν ενστερνισθή οι πολιτικοί μας εξουσιαστές ως δήθεν προοδευτισμό. Οι πατριδομηδενισταί κυριαρχούν στην εξουσιαστική πολιτική της χώρας και έχουν μεθοδεύσει την όλη προσπάθεια ειδικώς στα σχολεία ακόμα και τα νηπιαγωγεία. Και αντί να προβάλλεται και να καλλιεργείται μία πρόταση πολιτισμού αντάξια του ένδοξου Ελληνικού παρελθόντος, παρουσιάζεται η Ελλάς ως μία Βαλκανική επαρχία, η οποία πιθηκίζει τις εντολές της Δύσεως και τον ποικιλώνυμων εντολοδοτών.

Τα σχολεία κατάντησαν, δυστυχώς να παράγουν ανδρίκελα των επαγγελματιών του συνδικαλισμού και των αδίστακτων καπήλων της λεγόμενης αριστεράς. Η μετριότητα κυριαρχεί παντού.

Έγγραφε ο μεγάλος μας ποιητής Κωστής Παλαμάς:<< Δεν έχεις,Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες ή Όσσα ραγιάδες έχεις, μάννα γη,σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχεία σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και τον Αρχαίων παλιάτσοι>>. 

Ο αφελληνισμός έχει πλέον εδραιωθεί στον τόπο μας και μάλιστα με πολύ γερά θεμέλια,αφού έχει επενδύσει στην παιδεία και κυρίως στα πρώτα στάδια της εκπαιδεύσεως. Απαιτείται, επειγόντως επανελλήνισης του Ελληνικού Κράτους εάν θέλουμε να να προσδιοριζώμεθα ακόμη ως Έλληνες. Πρέπει ο Έλληνας να ξαναβρεί τον αυτοσέβασμό του, την ζωντανή συνέχεια της γλώσσας του, την ιστορική του αυτοσυνειδησία, ακόμα να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να αντιδράσει στη διάλυση και τον Εθνομηδενισμό. Οφείλουν οι Έλληνες και τα πολιτικά κόμματα, όσα τουλάχιστον αισθάνονται ότι είναι ακόμα Ελληνικά, να επιβάλουν την αναγέννηση του Σχολείου το οποίο να προετοιμάζει πολίτες με κριτική σκέψη,ελεύθερους και όχι κομματικούς ινστρούχτορες.

Η πατριδογνωσία και ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού θα πρέπει να αποτελέσουν κυρίαρχη προϋπόθεση, για να αποκτήσει πάλι το Ελληνικό κράτος την αξιοπρέπειά του!

Η επανελλήνιση της Ελλάδος πρέπει να αποτελέσει σκοπό και στόχο όλων μας. Τα κομματικά συμφέροντα οδηγούν τη χώρα στον αφανισμό και την απαξίωση.

Έλληνες γρηγορείται!

Τάσος Συμιγδαλάς 

Εκδότης Ήλεκτρον 

Επικεφαλής Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού 

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Εθνικό Μέτωπο.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link