Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Η Ελλάδα, ο μεγάλος χαμένος από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η Ελλάδα, ο μεγάλος χαμένος από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Η κλιμάκωση των πολεμικών συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, μέχρι στιγμής, έχει μόνο έναν μεγάλο χαμένο: την χώρα μας. Σε περίπτωση συνέχισης και έντασης των πολεμικών επιχειρήσεων, η Ελλάδα θα κληθεί να υποδεχθεί έναν άγνωστο αριθμό προσφύγων από την περιοχή.
Η περίεργη συγκυρία της ψήφισης, λίγες ημέρες πριν, του νέου Συμφώνου Μετανάστευσης, επιτρέπει στην ΕΕ να εγκαταστήσει στην Ελλάδα και την Κύπρο, το κύμα προσφύγων που θα δημιουργηθεί. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σταθερή στην πολιτική της αντικατάστασης πληθυσμού, έχει ήδη δηλώσει έτοιμη να δεχθεί τις όποιες μεταναστευτικές ροές δημιουργηθούν.
Όμως η συγκεκριμένη πολεμική σύγκρουση έχει μία ακόμα κοινωνική επίπτωση. Τα τελευταία χρόνια, η φιλελεύθερη οικονομική πολιτική, έχει προκαλέσει τεράστια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ακίνητη περιουσία. Χιλιάδες Έλληνες αναγκάζονται να πωλούν τα σπίτια τους καθώς δεν μπορούν να τα συντηρήσουν. Οι ισραηλινοί αγοραστές κατέχουν, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τη μερίδα του λέοντος, στις πωλήσεις κατοικιών. Αυτό το ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας θα ενταθεί καθώς οι ισραηλινοί ψάχνουν να βρουν επενδύσεις και χώρα καταφυγής.
Μία Ελλάδα χωρίς παραγωγή, με την ιδιοκτησία σε ξένα χέρια, με τεράστιο αριθμό μεταναστών , απλά δεν έχει μέλλον. Το Εθνικό Μέτωπο αγωνίζεται για να έχει το Έθνος μέλλον, με Ταυτότητα, Εθνική οικονομία και κυριαρχία.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link