Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Η μόνη ” ανάπτυξη ” είναι αυτή της εισόδου λαθρομεταναστών.

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Η μόνη ” ανάπτυξη ” είναι αυτή της εισόδου λαθρομεταναστών.

Με μία ύποπτη καθυστέρηση το Υπουργείο Μετανάστευσης εξέδωσε τον πίνακα με τον αριθμό των όσων μεταναστών εισήλθαν παράνομα και όχι παράτυπα στην Ελλάδα το 1ο τρίμηνο του 2024. Για μία ακόμα φορά το νούμερο είναι τρομακτικό καθώς υπάρχει αύξηση κατά 151% σε σύγκριση με αυτό του 2023. 

Το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο και νομιμοποιεί τους ” εργάτες γης ” , το νέο ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης που εγκαθιστά στο σημείο εισόδου όσους εισέρχονται παράνομα, είναι καθοριστικής σημασίας λόγοι για την αύξηση αυτή. Το ίδιο βέβαια και η ελλιπής φύλαξη των συνόρων καθώς και η δημιουργία νέου σημείου εισροής λαθρομεταναστών στην νότια Κρήτη. 

Το Εθνικό Μέτωπο τονίζει ότι πρόκειται για ένα συστηματικό σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού. Το Εθνικό Μέτωπο αγωνίζεται για την Εθνική Ταυτότητα του ελληνικού Έθνους. Το Εθνικό Μέτωπο απαιτεί την καταγγελία των διεθνών συμβάσεων που επιτρέπουν την εισβολή αυτή, την πραγματική φύλαξη των συνόρων, την συστηματοποίηση των απελάσεων και την κατάργηση των επιδομάτων μαζί με τον έλεγχο των ΜΚΟ που λειτουργούν ως σύγχρονοι δουλέμποροι. 

Για μία Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες σε μία Ευρώπη των Εθνών. 

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου. 

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link