Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

“Κουκούλωμα στα Τέμπη, όπως στο Μάτι, όπως στην Μάνδρα”

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

“Κουκούλωμα στα Τέμπη, όπως στο Μάτι, όπως στην Μάνδρα”

Καταγγελία της ανεξάρτητης Περιφερειακής συμβούλου Αττικής, Ιωάννας Καραδήμα.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Αττικής της Τρίτης 26 Μαρτίου, ένα από τα θέματα προς ψήφιση, ήταν η αμοιβή της δικηγορικής εταιρείας που θα υπερασπιστεί την Περιφέρεια σε αγωγή που έχει κερδίσει πρωτόδικα, ένας κάτοικος θύμα της φονικής τραγωδίας στο Μάτι. Υπερασπιζόμενοι την στάση της Περιφέρειας, τόσο ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς όσο και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Βασίλης Καπερνάρος, τόνισαν ότι αναγκάστηκαν από τον νόμο να ασκήσουν Έφεση στην απόφαση.
Φυσικά, δεν εξήγησαν γιατί αφού τη θεωρούν μία τυπική διαδικασία, έπρεπε να προσληφθεί ” εξειδικευμένη δικηγορική εταιρεία ” , την οποία θα πληρώσουν οι πολίτες και γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ένας από τους δικηγόρους της ίδιας της Περιφέρειας. Αυτό, μεταξύ άλλων, κατήγγειλε η Ιωάννα Καραδήμα, τονίζοντας πως τα συνεχή δικαστήρια θα οδηγήσουν σε παραγραφή της υπόθεσης όπως έγινε πρόσφατα με την υπόθεση των φονικών πλημμύρων στην Μάνδρα.
Το παιχνίδι της συγκάλυψης των ευθυνών στον κρατικό μηχανισμό καλά κρατεί. Το βλέπουμε με την υπόθεση των Τεμπών, το βλέπουμε και με τις ευθύνες της Περιφέρειας. Τα κόμματα εξουσίας και οι αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι τους, ανταλλάσσουν πολιτικές χάρες συγκάλυψης. Το είδαμε με την πρώην Περιφερειάρχη του Σύριζα, Ρένας Δούρου, στην Μάνδρα, το βλέπουμε με την ίδια στην υπόθεση για το Μάτι όπου οι κάτοικοι φέρονται ότι έχουν συνυπευθυνότητα για την τραγωδία, θα το δούμε και στα Τέμπη.
Τελικά η μονταζιέρα είναι ένα μέρος από το πλυντήριο που ξεπλύνει τις ενοχές του πολιτικού συστήματος με την αρωγή της ” ανεξάρτητης ” πάντα δικαστικής αρχής.

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link