Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Κύριοι δικαιωματιστές, ευτυχώς, αποτύχατε!

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Κύριοι δικαιωματιστές, ευτυχώς, αποτύχατε!

Τηλεοπτικές πλατφόρμες προβολής ταινιών που “ανακάλυψαν” τη δήθεν ομοφυλοφιλία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Διαφημίσεις πολυεθνικών που έκαναν διαγωνισμό gay φιλιών. Εταιρεία γάλατος που ξέχασε την μορφή της μητέρας από τα προϊόντα της . Άνθρωποι του “πνευματος” και πιο συχνά του οινοπνεύματος, εκπρόσωποι της κουλτούρας και μαϊντανοί των πρωινάδικων.

Όλα και όλοι αυτοί επιστρατεύτηκαν για να πείσουν την ελληνική κοινωνία για το πόσο σωστός είναι ο ομοφυλικός γάμος και η τεκνοθεσία. Και απέτυχαν παταγωδώς καθώς αυτή η κοινωνία επιμένει να είναι αντίθετη σε αυτά, στην συντριπτική πλειοψηφία της. Επιμένει στο φυσιολογικό, στο πρότυπο της οικογένειας με μητέρα και πατέρα.

Στο τέλος, αφού είδαν και απόειδαν, υστερικά, το φταίξιμο το έριξαν στο σκοταδισμό της Εκκλησίας και στην χιλιομασημένη τσίχλα της “ακροδεξιάς”. Τους ευχαριστούμε για την διαπίστωση του ότι οι Εθνικιστές, οι πατριώτες, για μία ακόμη φορά εκφράζουν την πραγματική θέληση της ελληνικής κοινωνίας. Όπως και στα εθνικά θέματα, όπως και στο μεταναστευτικό. Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε πως και τον άλλον εφιάλτη τους θα δουν να γίνεται πραγματικότητα, αυτόν που προβλέπει στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, τον εκλογικό θρίαμβο των πατριωτικών κομμάτων σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link