Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971

Οργανωτική επίσκεψη κλιμακίου του Εθνικού Μετώπου στην Αργολίδα

Εθνικιστικό Κόμμα - Πατριωτικό Κόμμα

Οργανωτική επίσκεψη κλιμακίου του Εθνικού Μετώπου στην Αργολίδα


MANOS ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 16 ΜΑΪΟΣ 2023


Την Τρίτη 16 Μαΐου, κλιμάκιο της Κ.Δ. του Εθνικού Μετώπου με επικεφαλής τον Γ.Γ. Μάνο Κώνστα και τους Δημήτρη Ζαφειρόπουλο και Τρύφωνα Μπουγά, επισκέφτηκε την περιοχή της Αργολίδας.


Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του Εθνικιστικού κινήματος και της δημιουργίας δομών ενόψει των ενδεχομένων εκλογών του Ιουλίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης έγιναν συναντήσεις με συναγωνιστές στις πόλεις του Άργους, του Ναυπλίου και κοινοτήτων του Νομού.


Θέληση όλων ήταν να μην επαναληφθεί το φαινόμενο της μη εκπροσώπησης του πατριωτικού κινήματος, όπως συμβαίνει στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Παράλληλα, η δημιουργία με άξονα το Εθνικό Μέτωπο μιας πραγματικής εθνικής αντιπολίτευσης, θεωρήθηκε ως η μόνη πραγματική εναλλακτική. Δημιουργήθηκαν πυρήνες υποστηρικτών, μοιράστηκε ενημερωτικό υλικο και τέθηκαν οι βάσεις για μια δυνατή παρουσία των Εθνικιστών στην Αργολίδα.


Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε για τα στελέχη του Εθνικού Μετώπου η συνάντηση με τον ιστορικό αρχηγό του ΕΝΕΚ , Πολύδωρο Δάκογλου. Τέλος, ο Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου παραχώρησε συνέντευξη στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή ” Πρωταγωνιστές ” στον Δημοτικό Σύμβουλο Πύργου, Χάρη Μιχαλακόπουλο.
Γραφείο Τύπου Εθνικού Μετώπου

follow και like:
Pin Share

 

No Comments

Add your comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
X (Twitter)
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Instagram
Copy link